Nakupujete v Pepcu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
No mně jedna kamarádka varovala, že oblečení z Pepka vydrží dvě-tri vyprání. Další si zase chválí trička pro děti. Vlastní zkušenosti nemám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holka par veci z Pepca ma
Za me kvalita ok, ale taky ma nejmene 50 tricek na stridacku..Cili za cele leto oblece jedno triko treba 2-3×..Kdyby mela tocit par tricek stale dokola tak kvalita mozna pokulhava..Jinak nakupuji v C&A, H&M,F&F a neco Next..Jinak softshellove kalhoty nebo bundu (vec u ktere ocekavam kvalitu) kupuji Cool club nebo nechavam sit..Nic neschovavam, po balikach prodavam nebo davam na charitu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nakupuju tam moc ráda. Kluk tam odtud má hodně oblečení a všechno drží dobře a v pohodě to vydrží než z toho vyroste.
- Citovat
- Upravit
Na miminka a batolata casto moc hezke kousky. Kupovala jsem hodne bodycka a teplacky, meli napadita, treba s motylkem pod krckem a podobne - stejne kousky a mnohem drazsi maji v podobnem stylu treba v HaM. Teplacky nam vyhovovaly bezvadne. Take ponozky. Na miminko treba rychlozavynovacky.. pro vetsi deti uz tam nakupuji minimalne, uz to neni tam napadite. Na sebe par pyzam, ale celkem se oprala..
Z ostatniho zbozi treba plastove hracky- auta ci veci na pisek, kridy, bublifuky..nebo i veci do domacnosti - forma na muffiny, kolicky, ruzne kosicky, potahy na polstarky, dekorace, papirove nadobi na grilovani, balici papir na darky..je to za par kacek, levnejsi nez KIK..ja jsem spokojena a nakupuju tam rada, penezenka to ani nepociti, pritom nemuzu rict, ze by to byly nejake sunty.. treba zrovna ty batoleci teplaky jsou super pro nas, strihy i pro hubenejsi deti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Novak2 píše:
No mně jedna kamarádka varovala, že oblečení z Pepka vydrží dvě-tri vyprání. Další si zase chválí trička pro děti. Vlastní zkušenosti nemám.
Z Pepca máme mraky věcí a můžu říct, že bodýčka mají za sebou určitě 15 praní s tím, že valím všechno na 40 i s obrázky a jsou v pohodě
. Jako u těch nejstarších jsou už trochu žmolky, ale rozhodně není nic zničené, děravé či rozpadlé obrázky
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro mě teď úplné terno, potřebovala jsem čistě bílá trika na „malování“ fixy a tady trika mají. Takže spokojenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nakupuju pro malou jedině v Pepcu nebo Tesco.. Přijde mi zbytečné vyhodit za jedno body 150kc když jí vydrží 2 měsíce. V Pepcu stojí 30kc skoro zadarmo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
občas koupím, když mě něco zaujme..bodyčka se vytlemila ihned, trička a tepláčky ujdou..ale jsou to věci, které mám tzv. na písek..poměr cena kvalita je odpovídající
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě nekvalitní k pláči. Pomalu na jedno použití. Výjimkou jsou jedny šaty a kardigan. Dětské věci se hned trhají. To už se vyplatí Kik. Dětem kupují oblečení s označením bavlny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Žádná extra kvalita,ale ani hadry na podlahu to nejsou
.Naše děti všechno špiní a pořád mají dírky na leginach,apod.,takže za ty ceny super,stejně to rychle zničí nebo z toho rychle vyrostou,navíc věci tam mají opravdu krásné a pro mladší děti i velký výběr.Nakupuji i jinde,ale za oblečení je fakt u nás zbytečné utrácet,za ušetřené peníze jim pořídím něco jiného
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byla jsem tam jednou a fuj. Nekvalitní materiály, příšerně obarvené, odfláktuné šití. Skrz legíny bylo vidět. Ani omylem. Nestojím o oblečení na jedno použití. Radši koupím třikrát dražší v H&M, které vydrží 10× déle.
- Citovat
- Upravit
Pětileté dceři tam nakupuju legíny a punčocháče, ona ve školce hned prodře kolena na koberci, takže legín za 59 Kč mi pak není líto a mají hezký vzory, takže jí tam jednou za čas nakoupím legíny a ona je nadšená, že má ke každýmu třičku jiný kalhoty. Trička i sukýnky jsem jí tam taky nakoupila, celkem drží. Pro dvouletýho syna mám od tamtud trička a jsou taky dobrý, držej, ale mám triček hodně, měním mu tak dvakrát denně, protože se zamaže, takže hodně střídáme. Chystám nájezd do Pepca prckovi k narozeninám, co se mi bude líbit, ale potřebovala bych hlavně tepláčky, tak uvidíme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
proč ne, já většinou buď pepco, nebo sekáče, nepotrpím si na drahý hadry…a vydrží nám normálně, několik let. Naopak jsem měla smůlu na Lidl, na nejstaršího jsem dostala pár bodýček a punčošek z Lidlu, nových, a bodýčka za měsíc vytahaný až hrůza, a punčochy prodřený na koleni, to se mi v životě nikde jinde nestalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky někdy nakoupím v Pepcu. A musím říct, že docela drží. Leginy mají někdy divný střih ale na hřiště stačí. Tepláky koukám aby to nebyl silon ale bavlna a taky dobrý. Co bych tam nekoupila jsou třeba zimní bundy nebo softshelove bundy ( ani nevím jestli mají ) . To si zas radši priplatim za kvalitu. Ale obecně mam Pepco docela ráda. Příklad sandále pro dceru CCC reklamace - sandále z Pepca co jsem koupila tak OK. Asi záleží jak co
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jana.49
Nakupuji v pepcu oblečení pro dceru. A jsem spokojená. Ceny jsou parádní. A tak když dcera zamaže oblečení,že to nejde vyprat,tak mě to nebolí to chytnout a vyhodit. ![]()
Dřív jsem nakupovala drahé věci na dceru H&M,Next,George,C&A,F&F,apod. Ale zjistila jsem,že to nemá cenu, děti rychle rostou.
V pepcu jsem jako doma a je to uchýlka tam nakupovat. Jen tam nekupuju boty teda. Ale oblečení a nějaké doplňky do domácnosti ano.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit