Nakupujete v Pepcu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
245
7.7.18 22:38

No mně jedna kamarádka varovala, že oblečení z Pepka vydrží dvě-tri vyprání. Další si zase chválí trička pro děti. Vlastní zkušenosti nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108

Holka par veci z Pepca ma :) Za me kvalita ok, ale taky ma nejmene 50 tricek na stridacku..Cili za cele leto oblece jedno triko treba 2-3×..Kdyby mela tocit par tricek stale dokola tak kvalita mozna pokulhava..Jinak nakupuji v C&A, H&M,F&F a neco Next..Jinak softshellove kalhoty nebo bundu (vec u ktere ocekavam kvalitu) kupuji Cool club nebo nechavam sit..Nic neschovavam, po balikach prodavam nebo davam na charitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka

Nakupuju tam moc ráda. Kluk tam odtud má hodně oblečení a všechno drží dobře a v pohodě to vydrží než z toho vyroste.

• Citovat
  • Upravit
7.7.18 22:40

Na miminka a batolata casto moc hezke kousky. Kupovala jsem hodne bodycka a teplacky, meli napadita, treba s motylkem pod krckem a podobne - stejne kousky a mnohem drazsi maji v podobnem stylu treba v HaM. Teplacky nam vyhovovaly bezvadne. Take ponozky. Na miminko treba rychlozavynovacky.. pro vetsi deti uz tam nakupuji minimalne, uz to neni tam napadite. Na sebe par pyzam, ale celkem se oprala..
Z ostatniho zbozi treba plastove hracky- auta ci veci na pisek, kridy, bublifuky..nebo i veci do domacnosti - forma na muffiny, kolicky, ruzne kosicky, potahy na polstarky, dekorace, papirove nadobi na grilovani, balici papir na darky..je to za par kacek, levnejsi nez KIK..ja jsem spokojena a nakupuju tam rada, penezenka to ani nepociti, pritom nemuzu rict, ze by to byly nejake sunty.. treba zrovna ty batoleci teplaky jsou super pro nas, strihy i pro hubenejsi deti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5896
7.7.18 22:42
@Novak2 píše:
No mně jedna kamarádka varovala, že oblečení z Pepka vydrží dvě-tri vyprání. Další si zase chválí trička pro děti. Vlastní zkušenosti nemám.

Z Pepca máme mraky věcí a můžu říct, že bodýčka mají za sebou určitě 15 praní s tím, že valím všechno na 40 i s obrázky a jsou v pohodě :-). Jako u těch nejstarších jsou už trochu žmolky, ale rozhodně není nic zničené, děravé či rozpadlé obrázky :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
7.7.18 22:47

Pro mě teď úplné terno, potřebovala jsem čistě bílá trika na „malování“ fixy a tady trika mají. Takže spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
7.7.18 22:48

Nakupuju pro malou jedině v Pepcu nebo Tesco.. Přijde mi zbytečné vyhodit za jedno body 150kc když jí vydrží 2 měsíce. V Pepcu stojí 30kc skoro zadarmo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.18 22:50

občas koupím, když mě něco zaujme..bodyčka se vytlemila ihned, trička a tepláčky ujdou..ale jsou to věci, které mám tzv. na písek..poměr cena kvalita je odpovídající

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
7.7.18 22:51

Za mě nekvalitní k pláči. Pomalu na jedno použití. Výjimkou jsou jedny šaty a kardigan. Dětské věci se hned trhají. To už se vyplatí Kik. Dětem kupují oblečení s označením bavlny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
7.7.18 22:55

Žádná extra kvalita,ale ani hadry na podlahu to nejsou :mrgreen: .Naše děti všechno špiní a pořád mají dírky na leginach,apod.,takže za ty ceny super,stejně to rychle zničí nebo z toho rychle vyrostou,navíc věci tam mají opravdu krásné a pro mladší děti i velký výběr.Nakupuji i jinde,ale za oblečení je fakt u nás zbytečné utrácet,za ušetřené peníze jim pořídím něco jiného ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
7.7.18 23:00

Byla jsem tam jednou a fuj. Nekvalitní materiály, příšerně obarvené, odfláktuné šití. Skrz legíny bylo vidět. Ani omylem. Nestojím o oblečení na jedno použití. Radši koupím třikrát dražší v H&M, které vydrží 10× déle.

• Citovat
  • Upravit
4215
7.7.18 23:00

Pětileté dceři tam nakupuju legíny a punčocháče, ona ve školce hned prodře kolena na koberci, takže legín za 59 Kč mi pak není líto a mají hezký vzory, takže jí tam jednou za čas nakoupím legíny a ona je nadšená, že má ke každýmu třičku jiný kalhoty. Trička i sukýnky jsem jí tam taky nakoupila, celkem drží. Pro dvouletýho syna mám od tamtud trička a jsou taky dobrý, držej, ale mám triček hodně, měním mu tak dvakrát denně, protože se zamaže, takže hodně střídáme. Chystám nájezd do Pepca prckovi k narozeninám, co se mi bude líbit, ale potřebovala bych hlavně tepláčky, tak uvidíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
7.7.18 23:21

proč ne, já většinou buď pepco, nebo sekáče, nepotrpím si na drahý hadry…a vydrží nám normálně, několik let. Naopak jsem měla smůlu na Lidl, na nejstaršího jsem dostala pár bodýček a punčošek z Lidlu, nových, a bodýčka za měsíc vytahaný až hrůza, a punčochy prodřený na koleni, to se mi v životě nikde jinde nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
7.7.18 23:30

Taky někdy nakoupím v Pepcu. A musím říct, že docela drží. Leginy mají někdy divný střih ale na hřiště stačí. Tepláky koukám aby to nebyl silon ale bavlna a taky dobrý. Co bych tam nekoupila jsou třeba zimní bundy nebo softshelove bundy ( ani nevím jestli mají ) . To si zas radši priplatim za kvalitu. Ale obecně mam Pepco docela ráda. Příklad sandále pro dceru CCC reklamace - sandále z Pepca co jsem koupila tak OK. Asi záleží jak co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472
7.7.18 23:43

@Jana.49
Nakupuji v pepcu oblečení pro dceru. A jsem spokojená. Ceny jsou parádní. A tak když dcera zamaže oblečení,že to nejde vyprat,tak mě to nebolí to chytnout a vyhodit. :mrgreen:
Dřív jsem nakupovala drahé věci na dceru H&M,Next,George,C&A,F&F,apod. Ale zjistila jsem,že to nemá cenu, děti rychle rostou.
V pepcu jsem jako doma a je to uchýlka tam nakupovat. Jen tam nekupuju boty teda. Ale oblečení a nějaké doplňky do domácnosti ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat