Nakupujete v Pepcu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@a12 píše:
Teplacky s cepickou za 600 jsem videla tady v nakym odkazu co nekdo daval..
Ja jsem z vesnice a objizdet mesta kvuli bazarum teda nebudu a objednavat z internetu bazarovy veci s postovnym se mi taky nechce
Tak tepláčky s čepičkou za šest stovek prostě nekoupíš, tečka. Je snad jasný, že je to nehorázně přehnaná cena, jinde jsou levnější, tak prokliknu a nezískám z toho pocit, že za méně se ručně šité tepláčky sehnat nedají.
A pro zajímavost, jak tedy obstaráváš dětem oblečení? Šiješ jim je sama doma? Vždyť je jedno, jestli do toho města jedeš pro hadry do normálního obchodu nebo do sekáče.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucenka píše:
@SlečnaDahlia no PPL ani pošta k nám nejezdí. A opravdu nemám čas hledat věci na bazarech a pak to má bazarech prodávat.A ano volný čas trávím raději jinak než nákupy. Ty mě nebaví. Takže jsem ráda, když vlezu do obchodu, popadnu 5 triček, X kusů tepláků, mikin, trenýrek a zase zmizím a nezabere mi to víc jak 10 minut.
Já taky netrávím volný čas ráda nákupy. Ale ještě méně ráda vyhazuju peníze z okna a dělám věci zbytečně. Ten balíček oblečení 56-62 (např.), co mi zabere asi tak půlku prádelního šuplíku, vyberu tak, abych ho vyhazovat nemusela po prvním dítěti a ušetřím tak volný čas i peníze, které bych musela za stejný balíček oblečení dát při druhém dítěti. Takže možná v tom obchodě strávím o pár minut déle než ty, ale za cenu toho, že vím, co kupuju a proč to kupuju. Stejně, jako to dělám s potravinami. Koupit nekvalitní potravinu za neodpovídající peníze a pak z ní ještě půlku vyhodit je pro mě úplně stejně neefektivní a nepřijatelné. Ale jak říkám, to je o prioritách každého.
A bez rýpání - kde to, proboha, bydlíte, že k vám nejezdí ani jedna jediná doručovací služba? Vždyť i doslova na samotu u lesa mi PPL doručila balík. A když jsem jako přemladičká studentka neměla ani jméno na zvonku sdíleného bydlení, nechala jsem si balíček prostě poslat rovnou na nejbližší poštu nebo k nejbližším známým (neříkej, že nikdy nejezdíte někam do šumu civilizace nebo ke známým… ) a při nejbližší příležitosti jsem si to vyzvedla. Prostě kdo chce, hledá ty způsoby.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SlečnaDahlia nežiju v ČR… A ani v ČR není ekonomické a ekologické nechávat si posílat třeba jedno bodýčko ![]()
- Citovat
- Upravit
@SlečnaDahlia souhlasim s tebou, kdo chce hleda zpusoby. Kdo nechce, at to prizna, ze mu na tom nezalezi a je pohodlnej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SlečnaDahlia píše:
Tak tepláčky s čepičkou za šest stovek prostě nekoupíš, tečka. Je snad jasný, že je to nehorázně přehnaná cena, jinde jsou levnější, tak prokliknu a nezískám z toho pocit, že za méně se ručně šité tepláčky sehnat nedají.A pro zajímavost, jak tedy obstaráváš dětem oblečení? Šiješ jim je sama doma? Vždyť je jedno, jestli do toho města jedeš pro hadry do normálního obchodu nebo do sekáče.
Prosimte hned se toho nechytej.. Nekdo sem dal odkaz na super sity obleceni kde byl komplet za 600,tak rikam, ze to bych nekoupila ikdyby to melo nosit po mym jeste deset deti.. Do mesta ale nejedu cilene pro to obleceni.. Jedeme treba na nakup, k doktorovi atd. A kdyz mas hned vedle pepco, kik nebo treba caa a potrebuju neco koupit tak tam peo to skocim nez abych obchazela sekace ve meste.. A diskuse neni o tom jestli je ekologicky nakupovat v pepcu nebo ne.. Diskuse se o tom jestli tam lidi kupujou jsk veci vypadaj.. Svuj nazor si rekla a myslim, ze netreba lidem vnucovat veci ze sekace..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jana.49
ahojky, ano občas tam nakupuju. Je to velmi levné, malý má rok a měsíc, takže do teď se velikosti rychle měnili tj jasné
Nemyslím si, že by bylo nějak špatné tam nakupovat, kvalita samozřejmě odpovídá ceně, a taky jsem si všimla, že někdy velikosti neodpovídají, proto kupuju často podle oka. Ale taky jsem zjistila, že v akci, ve slevách jde koupit spoustu pěkných věcí i v „normálních“ obchodech, nejradši mám Tesco (FF), a nebo HM tam je to fajn
Jo a ještě Lidl, to jsou supr věci, kvalitní,pěkné a né předražené. Dokonce sem jednou narazila na koš se vším možným od jídla po oblečení, bylo to velmi v akci, a za cenu, co sem tam „vyhrabala“ bych nekoupila ani v Pepcu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SlečnaDahlia no PPL ani pošta k nám nejezdí. A opravdu nemám čas hledat věci na bazarech a pak to má bazarech prodávat.
A ano volný čas trávím raději jinak než nákupy. Ty mě nebaví. Takže jsem ráda, když vlezu do obchodu, popadnu 5 triček, X kusů tepláků, mikin, trenýrek a zase zmizím a nezabere mi to víc jak 10 minut.