Prosím radu ohledně vázání šátku

8086
24.2.12 14:49

prosím radu ohledně vázání šátku

holky, koupila jsem šátek MOBY bavlněný. chtěla jsem vázat kolíbku to mi ale nevyhovuje a zdálo se mi v tom mimčo takový divně zkroucený nejspíš jsme to nedělala dobře. navíc celkově ten úvaz mi zabral hodně času. teď jsem zkusila vertikál. http://www.youtube.com/watch?… uvázat jsem to zvládla i jsem překonala obavy že mimčo vypadne a dala ho tam :) jen teď nevím jestli to dělám dobře. hlavně jak správně tam napasovat ty nohy? nebo jak poznám že je tam mám dobře? a teď další věc, zdá se mi že mimčo má tendenci jakoby zaklánět hlavu trošinku prostě jako když pase. má ta hlava tam být pevně nějak obeplá tím šátkem? to asi ne že? :think: ale zase když ji má vlně tak aby mu neklimbala. hlavně se teda bojím toho vertikálu že když t špatně uvážu nebude to dobrý na pátěř. :think:
a další věc mě zajímá jak se malé mimča oblíkají do šátku teď v tuhle dobu ven? :nevim:
přidávám fotku jestli to mám dobře uvázané jestli ta hlava je takhle OK. díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13751
24.2.12 15:01

Na tomhle videu nemá tu hlavičku moc dobře, takhle malé mimi by jí mělo mít fixovanou šátkem. Dobře ho utáhni, ten pružný je pružný, tak ať je to pěkně pevně utažené. A ten šátek dej přes hlavičku. Zaklánět by jí určitě neměl.
Nožičky tam dej tak, je to na videu, hezky na „žabičku“, na tvoje břicho.

Kdyžtak sem dej fotku, poradíme ti, jestli to máš dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13751
24.2.12 15:03

A oblékní venku - dej přes něj svou bundu (nebo manželovu, prostě nějakou větší). Pak ho nemusíš nijak zvlášť oblékat, stačí to co má nadoma + čepičku. Nevím teda odkud jsi, u nás v Praze už je jaro ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
24.2.12 15:03

fotku nevidím. mimino by ta mělo být tak pevně, že když se předkloníš, tak mimino se neodlepí, ani hlava. i malinkého miminka je lepší nohy na žebáka- mírně před sebe (opřené o tvé břicho), ze šátku ani nemusí koukat. obě nohy stejně vysoko. Jinak určitě ne, jako když pase, záda míjí bít kulatá, jako v klubíčku, hlava opřená o tebe. takle malému mmimču by se určitě daly ruce srovnat podél těla, aby se neaklánělo. za hlavičku můžeš strčit složenou plenku, pokud nemáš horní lem dost utažený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
24.2.12 15:04

oblékám jako sebe a přes nás společné svršky - bundu, mikinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
24.2.12 15:09

hlky tady ta fotka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
24.2.12 15:11

holky ty nohy teda na žabičku t je tak jako bych ho dala do pozice na čtyři? jako kolínka k bříšku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13751
24.2.12 15:12

Ten horní lem vytáhni výš, aby mu koukalo jen temeno hlavy. A pořádně utáhni, abys ten lem neměla volný. Případně, jak píše Alpaka, slož plenku na osminy a dej mu jí za hlavičku a přes ní ten šátek, aby to pěkně tu hlavičku drželo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
24.2.12 15:13

a takže když tam bude pevně i ta hlava víc zafixovaná tak ji neotočí a takhle už musí zůstat než ho odvážu že? nebude mu vadit že se nemůže hýbat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
24.2.12 15:14
oblacek píše:
holky ty nohy teda na žabičku t je tak jako bych ho dala do pozice na čtyři? jako kolínka k bříšku :think:

nohy jo. tedy trochu od seve, jakoby do V

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
24.2.12 15:15

a ty ruce dát teda podél těla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13751
24.2.12 15:15

Nevadí, stejně bude spinkat (aspoň ten můj vždycky spal) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13751
24.2.12 15:16

Můžeš je dát poděl těla, já jsem je dávala jak to máš ty, neodtlačoval se. Ale taky jsem už pak měla pevný šátek, ten se dá líp utáhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
24.2.12 15:17
oblacek píše:
a ty ruce dát teda podél těla?

jo. starší se už třeba nenechá, ale pidimimino jo. V každém pžípadě nesmí koukat ven ) do té doby, než bude sám sedět. U hlavičky by měla báýt téměř třetina šátku, aby to pořádně zafixovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
24.2.12 20:30

takže holky. za hlavu jsem dala plínu to bylo bezva. malý byl v šátku spokojený jak želva, ale měla jsem pocit že se mi pořád jakoby uvolňuje nebo jak to napsat, prostě jsem pořád dotahovala asi tím že je to bavlna? ruce jsme mu nakonec nechala tak. snad jsem dala dobře ty nohy :think: ještě potřebuju skonzultovat nějaké fotky jestli je to takhle OK. a radu jaký jiný šátek si kupit, mimčo bylo spokojené takže určitě šátek budu využívat ale asi bych zvolila nějaký ten pevnější :nevim: :think:
ty poslední dvě fotky jsou když jsem odbalila šátek mimčo bylo v téhle poloze v šátku je to v phodě? měla jsem trošku pocit jestli není takové moc zakulacené :think: a pokřivené? bojím se abych věděla že je tam mimčo správně..se starším synem od narození cvičíme Vojtu teď už jinou metodu a měl problémy a vlastně má s páteří a se svalama… a já mám strach abych mimču nějak neuškodila špatným nošením… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí