Hlenová zátka? Poraďte prvorodičce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9166
16.12.12 12:45

Já to měla také tak, nechali si mě tam a rodila jsem až druhý den, kdy mi začali teprve kontrakce. 100% ti praskla plodová voda, ale dítko svou váhou hlavičky drží špunt. Jela bych na kontrolu do porodky a dál by se uvidělo. Přeji zdravé miminko!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
16.12.12 13:07

Taky se priklanim k plodovce, muze tam byt mala trhlinka a unikat po kapkach. Ja bych asi taky jela si to zkontrolovat, ted ti muze hrozit jen infekce, takze po nejake dobe se davaji antibotika. Plasit nemusis, ale do zitrka bych to asi nenechavala.

me taky odteklo 2× malo a pak nic, porod se sam rozjel za 24 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
16.12.12 13:10

@Helii promin, ale to je nesmysl…jezdi se kvuli infekci, pokud hrozi vyhreznuti, musi se ihned a to rychlou, v leze, do prijezdu zaujmout kolenoprsni polohu. To hrozi, kdyz je dite nahore, neni pevne v panvi a vody vytece najednou hodne, pak muze ten pupecnik splachnout, ale nebyva to tak casto.

pokud tam je dite jak spunt, pupecnik je v bezpeci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1960
16.12.12 13:20

Plodovka mi odcházela po kapkách a v nemocnici si mě nechali s tím, že do 24hodin musím porodit kvůli infekci,..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1960
16.12.12 13:21

Dostávala jsem každých šest hodin penicilín v kapačkách a to i na sále, všechno dopadlo dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
16.12.12 13:31

Plodovka se také pozná tak že když si navlhčíš prsty a pak je mneš o sebe tak to jakoby vrže. Ale určitě jeď, nic tím nezkazíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
16.12.12 16:01

@suik
Tak mě to přímo řekl primář, když mě přijímal v porodnici. A ještě mě sprdl, že jsem přijela až za 3 hodiny, že nejdéle do 2 hodin od okamžiku, kdy to poprvé zaznaménám, i kdyby to bylo jen podezření na plodovku a bylo to po kapkých. Že se může stát, že prostě ten pupečník vyhřezne a dítě to nemusí přežít, mě se to zdálo taky přehnané, no ale jak jsem koupila, tak prodávám :nevim: Tak pak si vyber. Já taky nijak nespěchala a to toho mám načteno dost a byl to pro mě už 3. porod. Odcházela mi plodovka fakt po kapkách, žádné kontrakce, nic. Taky jsem pořád nevěděla jestli jet nebo ne, no nakonec jsem pro jistotu jela. Začlo to s tou vodou ráno v 6. Bolesti pak kolem 4 odpoledne a v 7 večer se mimčo narodilo. Zkrátka radši jet zbytečně než pozdě, asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
16.12.12 17:12

@Helii no to je fakt podivny, hlavne ten casovej udaj, pac kdyz to fakt hrozi, je kazda vterina draha a po dvou hodinach by uz bylo pozde.

Ja jsem se toho u druheho bala, tak jsem se o to zajimala vic, syn totiz nebyl pevne v panvi a treba na kontrole v porodnici me na to upozornovali, pak na dalsich kontrolach se uz zaklinil - kdyby tam byla snura, tak uz by to taky bylo blby.

tohle by teda maminky mely vedet, kde ma dite hlavu…jinak bych musela jet hned a na lezato. Ty dve hodiny jsou takovej usus, pac jsou otevreny porodni cesty a muze se tam zavlect infekce (ktera parodxne hrozi castejsimi vag. kontrolami v porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí