Jak šetřit, jsem sama s mimčem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@martina.se jak to děláte s jídlem?? Je těžký vařit pro jednoho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
7000 je opravdu hodně moc. Ale píšeš, že jsi měla i 6000 - takže levnější najít určitě jde a vám by stačila i garsonka, ne. Hledej, určitě něco najdeš a ušetřená tisícovka za měsíc ti určitě pomůže.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dada77 pokud jsi přímo z Náchoda, tak by se dalo najít o něco levnější bydlení. Každá koruna dobrá.
Já jsem našla v Náchodě byt 2+kk nebo 1+1 (ted nevím) za 3900 + inkaso.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dada77 píše:
@martina.se jak to děláte s jídlem?? Je těžký vařit pro jednoho.
kluka mám už odrostlého. Aktuálně mu platím obědy ve škole, já si vařím polévky
a jinak vaření na víkend - většinou omáčky s těstovinama a pod. U nás je to o chlup složitější, že kluk je potravinový alergik, ale i tak se to dá. Udělej systém obálek - na každý týden část, koukej, jaké jsou akce na potraviny a pod. Já doma dělám, co se jen dá - od marmelád, přes kompoty až domácímu pečivu, tím se dá taky dost ušetřit. Kupuju kvalitní věci, ale v akcích, nebo mi kámoš jezdí do makra
co mám navíc na brigádách, to schovávám na mimořádné výdaje, dovolenou, vánoce a pod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dada77 píše:
Já mela 1+1 za 6000 a teď mam od města 2+1 a město má levné nájmy. Snad po novem roce najdu brzo práci.
no taky jsem si dala žádost na městský byt tak mi přidělili, byt v hrozném stavu, tak jsem ho odmítla, a nájem tam byl vyšší, než když jsem v podnájmu, u nás jsou městské docela drahé a nevyplatí se
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, i trvalé bydliště si můžete dát vždycky, nepotřebujete k tomu souhlas pronajímatele - to je mýtus ![]()
I když je v nájemní smlouvě explicitně napsané, že si ho tam dát nesmíte, tak toto ustanovení je neplatné…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladni kamen urazu reseni tehle problemu je spatnej vyber chlapa. Me pripada, ze si kazda necha udelat mimino bez rozmyslu, co je to za debila a potom nakonec breci jak je vsechno spatne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Airika ja si pred 2 mesici menila trvale bydliste - bydlim u pritele. Musela jsem s nim, jakozto s majitelem domu zajit na obecni urad, kde musel dolozit, ze je majitelem a souhlasi s tim, ze u neho budu mit trv. bydliste… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Airika Pronajimatel s Tebou musi jit na urad a souhlasit to bych si mohla dat TP na Prazsky hrad:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jedině rodině se svěřit, nikdo jinej nepomuže. Práce dnes je neštěstí pro ženskou sehnat. Já mam prace dvě. Za těch pár šušnu co by manželka vydělala, to nemá smysl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BáraLeštinská No, to bys nejdřív musela mít nájemní smlouvu na Pražském hradě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To ze je chlap idiot za to přece nemůžu. Vše bylo super ale pak přišel o práci začal pit tak sem ho vyhodila. nebudu s chlapem co pije a nemaka. neumím. číst myšlenky jak sem mela vědět ze to tak dopadne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mejdylko píše:
opravdu záleží ne městě. My za 1+1 v šíleným stavu platili 9500 Kč a teď za 2+1 46 metrů platíme 11 tisíc. Pokud bydlí někde u Prahy, tak míň jak za 7 se fakt nesežene. Jedině fakt jít do toho azyláku, ale to je tak řešení na chvilku.
týjojo
my máme 2+1 60m2 a platíme se vším všudy 6400 ![]()
- Citovat
- Upravit
@little-foxi píše:
Zakladni kamen urazu reseni tehle problemu je spatnej vyber chlapa. Me pripada, ze si kazda necha udelat mimino bez rozmyslu, co je to za debila a potom nakonec breci jak je vsechno spatne…
ty jsi mi nějaká chytrá ![]()
- Citovat
- Upravit