Jak šetřit, jsem sama s mimčem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@Evelína91 píše:
@Airika ja si pred 2 mesici menila trvale bydliste - bydlim u pritele. Musela jsem s nim, jakozto s majitelem domu zajit na obecni urad, kde musel dolozit, ze je majitelem a souhlasi s tim, ze u neho budu mit trv. bydliste…
No jo, ale to jste spolu neuzavřeli nájemní smlouvu, ne?
Kdybys měla smlouvu můžeš tam jít bez něj
- Citovat
- Upravit
@Acinore píše:
ty jsi mi nějaká chytrá
Zrovna jsem to chtěla napsat, že tohle jí fakt pomůže.
Ale byla jsi rychlejší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dada77 Co zkusit najít spolubydlící? Neshání nějaká kámoška bydlení? Zkus pohledat i nějaké jednorázové brigády - teď kolem vánoc sháněli hodně v obchodních centrech. Je to sice jen na chvíli, ale každá koruna dobrá.
- Citovat
- Upravit
@Acinore píše:
týjojomy máme 2+1 60m2 a platíme se vším všudy 6400
no vidíš to. My bydlíme 15 km do Prahy a původně po mě chtěla 13 tisíc, ale ze známosti mi to dala za 11. Byt je teda kompletně zařízený včetně spotřebičů, nové ložnice atd. Přestěhovala jsem si opravdu jen oblečení a doklady. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zazadat si o prispevek na bydleni.je to mestsky byt takze trvalej pobyt tam mas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jemys píše:
No jo, ale to jste spolu neuzavřeli nájemní smlouvu, ne?
Kdybys měla smlouvu můžeš tam jít bez něj
Přesně tak…
A také bych asi radila nějaké spolubydlení. Asi by to nebylo největší soukromí pod sluncem, ale co s nějakou maminkou, co je také sama s dítětem??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím jak máš velké dítě/miminko…co nabídnout hlídání dětí? Občas, ne pravidelně…na pár hodin…víkendy…jde o přilepšení třeba o 2 tisíce měsíčně, takže ti stačí hlídat 1, max. 2 děti…třeba 2 x v týdnu…plus něco o víkendu…myslím, že bys to mohla zvládnout… ![]()
- Citovat
- Upravit
2+1 mi osobně připadne dost velký, v tom někdy bydlí i 4-členná rodina. Podívej se, kolik stojí ve tvém okolí 1+kk, ušetřila bys podle mě aspoň 2 tisíce korun a to se hodí. Do té doby si snad najdeš práci a něco třeba našetříš a časem můžete jít do většího. S těmi alimenty to tady někdo psal, nebylo by na škodu to zkusit i tak, i když otec nepracuje. Mě už víc řešení nenapadá. Šetřit na jídle se dá podle mě tak, že se kupuje jídlo v akcích, ale pro dítě bych se snažila kupovat dost a ovoce a zeleninu.
S alkoholikem bych taky žít nechtěla, tak ať to dobře dopadne a najdeš si brzo práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, chapete ze ten byt ma STATNI?? Takze rozhodne bych se po mensim nedivala i z duvodu TRVALEHO POBYTU.Co si pomuze podnajmem?? Takhle aspon neskonci na ulici a urcite tam ma trvalej pobyt takze si m yslim ze nejaky doplatek na bydleni nez si neco najde…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud nemá vyřešené alimenty, nedostane myslím NIC…v první řadě MUSÍ mít alimenty, jinak jí úřady nic nedají…žádné doplatky, příplatky…nic…max. na co má nárok jsou přídavky na dítě…a ty asi má ![]()
- Citovat
- Upravit
@Jitka1976 píše:
Pokud nemá vyřešené alimenty, nedostane myslím NIC…v první řadě MUSÍ mít alimenty, jinak jí úřady nic nedají…žádné doplatky, příplatky…nic…max. na co má nárok jsou přídavky na dítě…a ty asi má
Na bydleni narok ma. Nemela narok na hmotnou nouzi atd…Ale na to bydleni ma…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kattkka píše:
Holky, chapete ze ten byt ma STATNI?? Takze rozhodne bych se po mensim nedivala i z duvodu TRVALEHO POBYTU.Co si pomuze podnajmem?? Takhle aspon neskonci na ulici a urcite tam ma trvalej pobyt takze si m yslim ze nejaky doplatek na bydleni nez si neco najde…
JJ z městskýho bytu bych se taky ani nehla. Je problém ho sehnat, takže by udělala velkou chybu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to máš pěkně vymyšlený