Prosím setkal se s tím někdo, dva váčky dle UZ?

12
9.7.25 21:14

prosím setkal se stým někdo ❤️

Dobrý den chtěla jsem se zeptat dnes to vychází 6+2 v pondělí jsem byla na kontrole po pozitivním testu vynechání mesturace 12 dní spoždeni vydělá jsem sama na ultrazvuku jako kdyby tam byly dva váčky jeden věští a pravidelný a druhý nepravidelný a o něco menší hned jsem se ptala na dvojčata ta my řekla že nemůže vyloučit a nemůže vyloučit i hematom přiložím i foto prosím má někdo zkušenosti děkuji moc PS dole je větší na pravé straně a nahoře vlevo menší jako malinký hrášek 8o :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1322
9.7.25 22:14

Není to jedno embryo (resp. gestačni váček ) a druhé žloutkový váček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
10.7.25 10:25

No nevím řekla buď dvojčata ale jedno slaby nebo hematom takže proto jsem v rozpacích nevím jestli už někdo se stým setkal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.25 13:39

Mela jsem syndrom mizejiciho dvojcete, kdy se to zjistilo az v 9tt. Jako mohlo by to byt ono, tezko rict, protoze je to fakt malicky. Ten muj druhy vacek byl take o dost mensi (ale vetsi nez tvuj) a uvnitr cerny, hematom je spis tmave sedy. U tebe to jde blbe poznat, jak je to malinky. Kazdopadne at je to co je, tak druhy miminko z toho uz nebude, je to moc maly

• Citovat
  • Upravit
12
10.7.25 18:21

Mám přijít ve čtvrtek a uvidíme co stoho bude ale kazdo pádně může se stát zázrak a může to vyrost a být stoho ještě další mimi a kdyz ne tak co se bude dít dál vám to odešlo to miminko jak se dostalo z dělohy ven?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.25 19:25

@Nikola197

Muze se vstrebat nebo odkrvacet. Na zacatku 12tt jsem trochu zakrvacela a nasledne uz videt na utz nebylo. V zazrak moc nedoufejte, byla jsem na prvnim ultrazvuku presne v 5+1tt a nalez byl o dost pokrocilejsi. Tohle fakt vypada, ze se prestalo vyvijet chvili po oplozeni (pokud nakonec nebude ten hematom)

• Citovat
  • Upravit
12
10.7.25 20:31

Jo ale doufám že to neovlivní ten druhý plod docela jsem bojím a měla jste bolesti při krvácení? Děkuji za odpovědi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.25 01:08

@Nikola197 Ano, mela jsem asi 5 slabsich kontrakci a bolest v podbrisku, k tomu krev na toaletnim papire. Ale bylo to jen chvilkove, 5-10 min, pak vse odeznelo. Nebojte se, druhe bude ve poradku, pokud to jsou opravdu dvojcata, tak dvojvajecna, takze to zdrave neovlivni

• Citovat
  • Upravit
12
11.7.25 15:48

Ve čtvrtek jsem dozvím verdikt tak jsem zvedava :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.25 08:52

@Nikola197 tak jak to dopadlo?

• Citovat
  • Upravit
12
23.7.25 14:14

Tak dopadlo to tak je jeden se vstřebal a jeden už má srdeční činnost tak jsem ráda že to tak dopadlo jinak děkuji moc za informace :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí