Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Duch nebo uz vidím čárky všude? 12dpo..
Já vidím
zkus fotku v negativu ![]()
@Marben ahoj, patřím mezi tyhle hledačky. Nevím zda už děti máš nebo ne, ale pro nás hledačky, je to už tak velký stres ten test vůbec koupit natož testovat a pak dáli bůh dítě čekat
u mne představa tehonestvi horor
to čekání by mě zabíjelo
. Už jen ta minuta než na testu něco vykoukne je jako hodina ![]()
Ahojky, také se přidám. Včera měla být menstruace a nepřišla, testovala jsem a ducha tam vidíme, dnes tam byl opět. Ale když jsem dělala včera digitální tak ten nevyšel
@tumplu píše:
Ahojky, také se přidám. Včera měla být menstruace a nepřišla, testovala jsem a ducha tam vidíme, dnes tam byl opět. Ale když jsem dělala včera digitální tak ten nevyšel
Těhotná zřejmě jsi, digi je míň citlivý test.Zkus zítra obyč jestli bude sílit, ale věřím že jo. ![]()
Taky lovim duchy…ale po plno spatnych zkusenostech uz si nejsem jista nicim. Jsou tam nebo ne?
Já musím s tímto testem oponovat. Falešně pozitivní (ducha dost výrazně) jsem měla jednou v životě na testu asi za 150.-
naopak tyhle 2v1 Dr.Max, co patří k nejlevnějším, byly vždy 100% (použito naposled letos v květnu). Když negativní, tak sněhobílo, bez rysek duchů, prostě úplně čistý, a když těhu, tak „duch“ už na začátku a potom sílící čárka. Nicméně jsem vždy testovala minimálně den dva po očekávané MS. Nikdy dřív. Ale to jen lehce mimo téma. Každopádně tady ale nevidím nic.
@Sona73 tak dnes to bylo takto.Pak jsem koukala do letaku ze se ma ponorit na 15sekund a ja dělala jen 5 sekund.😂 😂
@tumplu píše:
@Sona73 tak dnes to bylo takto.Pak jsem koukala do letaku ze se ma ponorit na 15sekund a ja dělala jen 5 sekund.😂 😂
Duch tam je, to je vidět i na fotce, narozdíl od mnoha obrázků, kterýma je emimino vytapetovaný. Ono i 5 sekund by mohlo stačit, jde o to, aby ta tekutina prosákla a prostoupila skrz celou tu testovací oblast. Takže to prosákla, když se ti zbarvil i ten kontrolní pěkně. Kolikátý den cyklu jsi? Kolik po vynechání MS? asi bych nelovila duchy denně, ale testla bych tak v pátek ráno nejdříve. Pokud jsi, už bude silnější čárka. počkala bych i do soboty třeba
ať máš jistotu a nemusíš brejlit pod mikroskopem ![]()
@Mutlice
Zpoždění mám dva dny a ovulace nevim kdy přesně byla.Tak snad tam už bude pořádně vidět a budeme čekat konečně mimíska
![]()
Ahoj holky,
asi mi to leze na mozek…Vidíte tam něco?? 11 DPO DRmax test…
Před limitem, a test. kolem 10h
omlouvám se za anonym. Ještě to nikdo neví ![]()
Člověk musí zapojit dost fantazii, možná tam něco je
ale 11 DPO je ještě před MS ne? Na to je jedna rada. Nelov duchy a testuj po vynechání MS
Já jsem po 2 potratech a nevydařeným IVF rozhodně patřila k ženským, co k těhotenství nepřišly jak slepý k houslím, ale tohle sebetýrání zkoumáním testů před MS nechápu
To jsem neudělala nikdy, prostě jsem čekala na MS a když nedorazila tak za den-dva jsem počůrala první test. Taky když jsem byla těhotná, vždycky už to bylo celkem jasný, i když slabší, tak už čárka. držím palce a počkej do termínu MS
Duch nebo uz vidím čárky všude? 12dpo..