Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Vveronika90 tak 4 dny, je chvilka, ale jsem v tomhle nová a něco málo vidím, Tak se radši ptám tady.. zkusím to ještě za pár dni jestli zesílí
@Anonymní píše:
@Vveronika90 tak 4 dny, je chvilka, ale jsem v tomhle nová a něco málo vidím, Tak se radši ptám tady.. zkusím to ještě za pár dni jestli zesílí
Vím, že tady holky testují ještě před MS, ale Ty jsi teda rekordmanka. Za 4 dny z toho ještě není ani blastocysta a pravděpodobně to ještě ani nedorazilo do dělohy ![]()
Ja vidim.
Ale 4 dpo je nemozne mit ducha. Nemyslis spis, ze ma 4 dny zpozdeni nebo 4 dny do MS?
@kyticka86 ano mám za 4 dny mít menstruaci, omlouvám se. Ne ze jsem měla ovulaci.. to je moje chyba. Omlouvám se
Zkus za pár dní ráno… Až uvidíš ducha tak to poznáš. Taky jsem hledala ale když jsem našla nešel přehlédnout (3dny před ms)
Já vidím slabou testovací čárku. A nehty, co si říkají o úpravu.
@Karleon opravdu mi teď nejde o nehty..
ale máte pravdu! Jelikož dělám blbou práci je to složité ![]()
@Anonymní píše:
@Vveronika90 tak 4 dny, je chvilka, ale jsem v tomhle nová a něco málo vidím, Tak se radši ptám tady.. zkusím to ještě za pár dni jestli zesílí [/citace4 dny do menstruace je to možný, zkus za dva dny zase. Já jsem teďka na tom stejně jak ty, tři dny do menstruace a něco málo tam je