Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@Mutlice Děkuji. Termín MS nevím, mám cykly 24-37dní, takže jsem to zkusila. Předevčírem nic, sněhobílo. Dnes toto. Zkusím to zase za dva dny a uvidím:)Děkuji za reakci
aha, tak to je pak složitější. Každopádně bych zase dva-tři dny počkala.
Ahoj holky, snad nevadí, že se pridam.Jen jsem se chtěla zeptat na vás názor, zda vidite na testu ducha. Těhotná jsem, termín mám v listopadu ale spíše mi nesedi termín porodu dle dr.Bylo to slozitejsi ale zajímalo by me, jestli ho tam vidíte nebo ne. Dekuji
@lucka.honza No já tam nic nevidím, teda vidím hodně namočený test a možná nějaké fleky ale rozhodně ne tam kde mají být. A ty jsi i ta anonymní nad tím? Vůbec nechápu tvůj dotaz ![]()
Ahoj, je to prosim duch? Test delan pred chvilickou - carka hned. MS by mela prijit zitra. V sobotu hnede spineni ale jen trochu, dnes nic. Zadne bolesti bricha pred MS, co mivam…
@Katpil Myslím že na MS můžeš pár měsíců zapomenout
ať čárka sílí dál
@Eliskaxox to by byla bomba
snad to tentokrat klapne. 2× nam to nevyslo
uz jsem si rikala, ze je nekde problem…
@Kajka9 dekuji, snad nedorazi MS. ![]()
Asi to zbytecne moc brzo resite. Mela jsem stejny test z Dr.Maxe a uz 5 dni po vynechani byla druha carka vyrazne zretelna. Tohle bych brala jako jasne negativni test.
@Konzuela Bananahemok jestli to je na mne, tak rano carka byla uz dost zretelna a menstruace mela byt dnes. Kazdopdne dekuji za vas nazor a hezky den.
@Katpil jee, no na spis k zakladatelce, ale je fakt, ze se tu fotek seslo az moc. Jestli je dnes den MS, tak jste to delala fakt moc zbytecne brzo, to by me nikdy nenapadlo. Kazdopadne ted uz se tam 2. Carka rysuje vic. Hele, ja asi po 5 dnech vynechani uplne jasne cervena druha carka, stejne jako prvni. A po 8 dnech vynechani ta druha byla slabsi… takze tezko rict, proc.
@Mutlice Děkuji. Termín MS nevím, mám cykly 24-37dní, takže jsem to zkusila. Předevčírem nic, sněhobílo. Dnes toto. Zkusím to zase za dva dny a uvidím:)
Děkuji za reakci