Prosím zaufale o radu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
13.4.16 00:18
@Agnesita píše:
ty králíky… :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: tak to je průser :mrgreen:

• načítám...
67
13.4.16 05:24

Zavolej na linku bezpeci, dokazi ti poradit, kam se obratit, daji kontakty, vysvetli co muzes delat, povzbudi te. Ale v 19 letech si neumim predstavit peci o 2 sourozence. Take mysli na to, ze i ty potrebujes vybudovat pevny vztah a domov pro sebe, po tom, co jsi prozila. Mozna by stalo za to i vyhledat psychologa. Prostredi, ze ktereho jsi vysla nebylo vporadku a sama vim, jak snadno clovek aniz by chtel pak sam aplikuje nektere zazite vzorce do sveho rodinneho zivota, odbourava se to tezko. Sourozenci jsou jiz pomerne velci, myslim, ze kdekoluv jinde jim bude stokrate lip, nez ‚doma‘. A pokzd ceka maminka dalsu miminko, fetuje a otec alkoholik deti surove bije, tavolala bych socialku. Nezlob se, ale riskovat, ze ublizi jeden ci druhy miminku…
Ach jo, drzim palecky :kytka:

• načítám...
67
13.4.16 05:39

Tedy po přečtení mě ani nenapadlo, že je zakladatelka romka. Napadlo mě, že je velmi rozrušená, dle stylu psaní. A upřímně nevím, co tu komu vadí na původu? Sama jsem se již setkala s romskými rodinami, které byly slušné, čisté a naopak bílé, že by jsem jim prst nepodala! Bože lidi, jse normální, škatulkovat dle rasy? Vraťte se zpátky na stromy.

• načítám...
13.4.16 06:07

@Moniqueu což o to, my bychom se tam vrátili, ale kdo by jim vydělával na dávky. :mrgreen:

• načítám...
67
13.4.16 06:34
  • načítám...
67
13.4.16 06:35

@strýček sally á madam jedla chytré houby, že o paní ví, že je nemakačenko, tak jako mnoho čechů. :potlesk:

• načítám...
M-A
689
13.4.16 08:04

Urcite zajdete na úřad sociální pracovnice určité poradi. Nevím jak to chodí, ale kdyby vám svěřili děti do pěstounské pece tak to se berou i nějaké přídavky nebo příspěvky a třeba byste mohli dostat i sociální větší byt, určité je lepší aby byly děti u sestry než v ústavu, to by měli podpořit i úředníci. Jinak vemte k sobě i bratra chudák kluk s alkoholikem :( děti jsou velké, můžou pomoct s pracemi doma, zabavit mimco když budete vařit… Věřte ze vám budou vděčné za to co pro ne uděláte, držím palce ze to vyjde a zachranite je… A vařit se naucite, taky to moc neumím ale snazim se a casem se to lepsi, ale polévky vývar omáčky zapekane těstoviny na lehkých receptech začít a časem se zlepší i to :) a zajdete se sestrou do školy, řekněte situaci a ze nemá tašku, lepší at chodí bez tašky než vůbec…

• načítám...
20874
13.4.16 09:49

Uzamčení diskuze

Dobrý den,

z důvodu urážlivých a rasistických příspěvků diskusi uzamykám.

Děkuji za pochopení :kytka:
adminka Eliška

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML