Prošlé máslo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
90
27.5.18 11:57

Prošlé máslo

Dobrý den,
syn včera snědl rohlík s 10 dní prošlým máslem. To, že je máslo prošlé jsem si všimla až teď. Už je to asi 24 hodin od pozření a synovi nic není. Myslíte si, že se mám něčeho obávat nebo zbytečně plaším?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Doe_Jane
27.5.18 11:59

Zbytečně plašíš

• Citovat
  • Upravit
35734

Plašíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376

@peckova zbytečně plašíš, doba trvanlivosti je minimální, pokud bylo skladováno v lednici, tak mu nic není. Pokud by bylo žluklé, poznáš to podle zápachu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
27.5.18 12:00

Plašíš. Žluklé máslo děsně smrdí, to bys poznala. Jinak mu nic není ani po trvanlivost.

• Citovat
  • Upravit
8112
27.5.18 12:07

Zbytečně plasis. Pokud není žluklé ( to by si poznala při mazání ) tak je v pohodě. Já dávám máslo do mrazáku, takže vyndávání po datu spotřeby na obalu, tak nikdy nevím, jestli už třeba není po datu spotřeby a řídím se podle struktury a vůně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
27.5.18 12:08

Jezis :roll: normalne jime maslo, jogurty atp. po dobe zaruce (kdyz to nestihnem snist driv), ta potravina, to jaksi neví, že by se měla zkazit, víš? on jí to nikdo neřekl…jediny u ceho je dobere si opravdu davat pozor je maso…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
27.5.18 12:11
@debra.morgan píše:
Jezis :roll: normalne jime maslo, jogurty atp. po dobe zaruce (kdyz to nestihnem snist driv), ta potravina, to jaksi neví, že by se měla zkazit, víš? on jí to nikdo neřekl…jediny u ceho je dobere si opravdu davat pozor je maso…
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
27.5.18 12:17
@peckova píše:
Dobrý den,
syn včera snědl rohlík s 10 dní prošlým máslem. To, že je máslo prošlé jsem si všimla až teď. Už je to asi 24 hodin od pozření a synovi nic není. Myslíte si, že se mám něčeho obávat nebo zbytečně plaším?

Ne, neplaš, nic se mu nestane, max. se pos.re. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15402
27.5.18 12:17
@debra.morgan píše:
Jezis :roll: normalne jime maslo, jogurty atp. po dobe zaruce (kdyz to nestihnem snist driv), ta potravina, to jaksi neví, že by se měla zkazit, víš? on jí to nikdo neřekl…jediny u ceho je dobere si opravdu davat pozor je maso…

Já jsem jednou snědla měsíc prošlej jogurt. Našla jsem ho v lednici. A až jsem ho sežrala, tak jsem začala pátrat po tom, jak dlouho tam asi byl, jelikož jsem si absolutně nepamatovala, kdy jsme ho koupili. Tak jsem z koše vylovila obal a prošlej měsíc :mrgreen: :mrgreen:
Ani jsem se z toho nepo… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
27.5.18 12:19

Asi fakt zbytečně plaším. Kdyby bylo zkažený, tak už by se asi dávno po… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
27.5.18 13:26

Minimálně by to bylo poznat na chuti, myslím, že by ti to nesnědl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12169
27.5.18 13:36

Bud v klidu, moje dcera nechte snedla par dni prosly jogurt a i po pul roce zije :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12169
27.5.18 13:37

@Šmoulice Kdyz nebylo nafoukle vicko a plisen primo v jogurtu, tak je to v pohode :andel: teda kdyz to omylem snis..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15402
27.5.18 13:47
@Ketris píše:
@Šmoulice Kdyz nebylo nafoukle vicko a plisen primo v jogurtu, tak je to v pohode :andel: teda kdyz to omylem snis..

Nebylo mu právě vůbec nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+