Prošlé pivo
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Prošlé pivo
Budu dělat pozdní oběd , chci péct krkovici v troubě, patří tam
desetistupňové pivo, mám jednu plechovku v lednici a všimla jsem si, že
byla do 10.2.2014 - tedy 9 dní prošlá. Je samozřejmě zavřená, budu to
péct na 180°C hodinu. Můžu to použít nebo po požití zemřu
v křečích?
Díky za odpovědi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Co dnes budete vařit a péct? Inspiraci najdete na eMiminu
Jak chutnají maminkám nejrůznější dobroty? Přečtěte si jejich zkušenosti
Reakce:
Můžeš, určitě. Se napij, než to tam naleješ, zkažený poznáš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Berousik nepoznam,
pivo normálně nepiju, přijde mi hnusný i když ostatním chutná , tak snad by třeba smrdělo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Allons-y Já bych to
tam normálně dala, to je pár dní Chlap vypil pivo, co bylo prošlý asi
4 měsíce a přežil
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Dala bych ho tam, 9 dní nic není. Je to minimální trvanlivost do…, ne?
Takže by tam měla být ještě nějaká doba použitelnosti navíc asi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Klidně ho použij. Švagr (alkoholik) našel na půdě pivo prošlé 2 roky
a hned ho do sebe naklopil . Byl akorát zmatlanější než obvykle, jinak
se nic nedělo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nic by tomu nemělo být, je to minimální doba trvanlivosti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Dej ho tam, stejně se to tím pečením převaří. Akorát na pití bych
byla opatrná, manžel si taky dal prošlý pivo a chudák několik dní
nevěděl, kudyma to půjde dřív Spíš to ale byla náhoda, pochybuju, že
všechna piva chvíli prošlá udělají takovou paseku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Cca měsíc prošlé (kvalitní) pivo by vzhledem k technologii výroby nemělo žádné výrazné zdravotní potíže způsobit - zvláště pak ještě po tepelné úpravě. (S výjimkou kvasnicových nepasterizovaných piv, že.) Ono je to prostě jedno s druhým. Na špatné pivo totiž můžeš narazit s platnou trvanlivostí jak v lahváči, tak u točenýho. A ještě je to tak, že jeden holt nesnese jeden výrobek (značku)… zatímco jiné chlemtá jak vodu. A většinou je to tak, že je zvyklý na to, co se točí v jeho „domácí“ hospodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Prošlé masky na obličej
- Možná si tím někdo prošel..poradíte?
- Vaše nej pivo
- Partner pije každý den piva
- Prošlý kypřící prášek do pečiva
- Prošlý ledňák v těhotenství
- Prošlé umělé mléko