Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Martin 901 zkontroluj toho pinďu. Používám zelené z Lidlu a syn toho pokaždé dost vypije před spaním a teď chce i mlíčko v noci. Plena váží tak metrák, ale drží.
@Sashie píše:
@Martin 901 zkontroluj toho pinďu. Používám zelené z Lidlu a syn toho pokaždé dost vypije před spaním a teď chce i mlíčko v noci. Plena váží tak metrák, ale drží.
Mam holku a ty zeleny mi nekolikrat procurala… ![]()
@Konys je to zajímavý, ale myslím že i u těch plen bude každý spokojený jinak. Syn večer pije, před spaním 240 mlíčka, ještě jednou v noci a ráno mezi nohama ranec, ale jinak je v suchu ![]()
@Sashie píše:
@Konys je to zajímavý, ale myslím že i u těch plen bude každý spokojený jinak. Syn večer pije, před spaním 240 mlíčka, ještě jednou v noci a ráno mezi nohama ranec, ale jinak je v suchu
Me neprocurala ty fialovy Lidl plenky.
Nebo je mozny, ze ji nekde trochu sjela..
No, ale prevlikam postylku vecne
Bud pocurana nebo poblindena, jeste ze mame chranic matrace.
![]()
Já jsem si nechala pro prďolu poradit zde a doporučuju. https://radimradi.cz/…tek-huggies/
Přes den nedám dopustit na pampers premium care, ale pants od nich nebyly tak dobrý, jak Huggies na noc. Od tý doby neřeším nehody v noci.
@Martin 901 pleny sleep and play jsou strašné, doporučuji změnit, za mě tedy babylove z DMka a nejraději tu NATURE variantu, ale spokojená jsem i s klasik. Chce to ale asi zvolit větší velikost a dobře zapnout, utáhnout plenku, narovnat křidélka.
Velmi oblíbené v diskuzích jsou také Babycharm, Dada, Lidl
@hospodki to není špatný nápad mít každý vlastní, že to dával logiku, akorát nevím jestli se do ní vejdu ![]()
Samozřejmě sranda
![]()
Tak po roce cteni emimina me tohle konecne dokopalo se i zaregistrovat, mela jsem stejny problem a vyzkousela vsechny pleny a nic nepomohlo, takze pro vsechny maminky, pro me tohle bylo osviceni: soupnete jim tam porodnickou vlozku
mimi nemusi mit zbytecne moc velke pliny co nejdou utahnout a mama nemusi pocitat minuty jak dlouho to jeste vydrzi popr. hned brzo rano letet z postele a nemoct se ani pomazlit. U te vlozky je dulezity ze nema igelit, aby to proteklo az dolu k plince a neproteklo treba okrajema nahore a k tomu jsem si oblibila babylove eko, ale jen kvuli tomu ze maji jak elasticka kridelka tak tu jednu cast na zadech takze vrchem nic neprojde, vubec nechapu reklamu na pampers, ty nemaji elasticky vubec nic ikdyz to tam tvrdi
no jinak jsem ty vložky nejdriv strihala, at tam toho nema tak moc a nakonec jsem sehnala v lekarne mensi, maji vic velikosti, takze urcite pro vsechny mimisky podle potreby ![]()
Tyhle pliny stoji za prd, pouzivam z dm babylove a nikdy se mi ti nestalo
Jendou sem udělala test vzala jsem ty fialové položila na stůl do hrníčku dala vlažnou vodu
A pomalu nalívala do té plinky a nestíhaly to dostatečně rychle odvádět zůstávala tam loužička než se to vztrebalo tak jestli je to tak i s močením tak se nedivím že protečou