Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj,
Poslední dva týdny nám plínka nestíhá pohlcovat moč a ráno je mokrá i postýlka nebaví mě to prát dokola ![]()
Používáme Pampersky sleep and play 4 a přez noc protečou. Nevíte co s tím či máte zkušenost s plinkami co toho zvládnou víc? Mám chlapečka 19mesíců.
Díky za rady
Příspěvek upraven 02.04.20 v 11:14
A máte kluka nebo holku? U syna se mi v tomhle období stávalo, že si před spaním narval ruku do plínky, aby si mohl „pohrát“ a pak mu pinďa směřoval nahoru, jak ruku vytahoval. Pak byl pročůraný.
No myslím, že všechny ostatní. tyhle jsou známé tím, že je děti pročůrají. I přes den.
No asi nejjednodušší varianta je změnit pleny. My na noc používáme premium pampers kalhotkové a neprotečou za dvanáct hodin.
Tyhle pleny jsou za mě nejhorší. Taky se to s nimi synovi párkrát stalo, vyměnila jsem za jiné a bylo to v pohodě.
Take jsem pouzivala pampers a pak v urcitou dobu se na noc nedaly, kupovala jsem pak zelene Tesco, byly tvrdsi, ale na noc stacily.
Pampersky sleep and play jsou od této značky nejhorší. Jak píše @Čičorečka, zkus Premium kalhotkové.
@Martin 901 tak curejte každý do svoji třeba to pomuze
to mykani je strašný… napíšeš věk, tak bud je třeba jednou v noci přebalit nebo vyměnit. Já kupovala albert. Pojmou hodně, ale stejne měl období kdy cural hodně a musela jsem ho pro jistotu přebalit. Poslední ranní nálož po probuzení by plena nedala.
Dej jine pleny, ty oranžové pampersky rády protékají. Bud jiné pampersky nebo můžu doporučit lupilu z lidlu, ty se našemu nepovedlo procurat nikdy.
Pleny Sleep and play byly nejhorší, které jsem kdy synovi koupila. Prebalujes ho i v noci? A jak už někdo psal výše, zkontroluj pindíka, aby směřoval dolů. A večer/na noc omez pití.
@Kriss Tina píše:
Dej jine pleny, ty oranžové pampersky rády protékají. Bud jiné pampersky nebo můžu doporučit lupilu z lidlu, ty se našemu nepovedlo procurat nikdy.
Mam ted ty zelený Lupilu z Lidlu a mala mi ji uz 3× v noci prodojila.. Ty fialovy Lupilu jsou lepsi.
Tenhle problem řeším už rok.
Nestíhají žádný pliny, vyzkoušeno téměř vše.
Prebaluju 2× za noc. Nic jiného nefunguje ![]()