Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, předem se omlouvám za anonym, ale je to z osobních důvodů.
Chtěla jsem se zeptat, nechávala jste některá dělat svému dítěti test na protilátky po očkování a jak dopadl???
Dcera má dělané protilátky proti žloutence B a bohužel negativní, očkování nemělo účinek. Jiné protilátky se nedělaly.
Dělala jsem synovi i sobe na žloutenku b a všechno v pořádku
Hellísku, co je na očkování a odběru protilátek tak osobního?
Není třeba z toho dělat kovbojku.
Náběry dělat nebudu, příjde mi to zbytečná zátěž.
Anonym. Z osobních důvodů.
A vůbec, proč ty máš anonym s osobních důvodů, vždyť i na tomhle není nic osobního ![]()
Co to tady je? ![]()
malá byla na protilátkách po třech hexách a má jen velmi malé množství na tetanus, černý kašel, záškrt, ale fakt jen minimum
jinak nic
@Hellísek píše:
To ale nepíšu já![]()
![]()
Taky tomu nerozumím
Ale strašně mě to pobavilo ![]()
Pardón zakladatelce za OT, i když jsem se tu dozvěděla, že jsem to založila já
No to jsem se zase zasmála, díky anonyme ![]()
@Anonymní píše:Tak to pardon, nicméně vložení odkazu na tuto diskuzi 3 minuty poté, co vznikla + to, že si byla při každém anonymním příspěvku online, k této dedukci dost svádí
Tak to jo ![]()
Ale co proč máš anonym ty? Vždyť skutečně o nic nejde ![]()
Hádám se s přítelem ohledně očkování a on sleduje, co kde píšu… Tak chci mít chvíli klid ![]()
@Hellísek píše:
Tak to jo
Ale co proč máš anonym ty? Vždyť skutečně o nic nejde
No vždyť jo. Anonymita mi příjde v tomhle případě poměrně dost mimo.
A navíc zcela zjevně porušuje pravidla diskuze.
anonymní vkládání příspěvků je možné pouze u intimních témat nebo u příspěvků, u kterých je důležité zachovat anonymitu (posuzuje admin), anonymní příspívání je zakázáno využívat pro kontroverzní diskuse nebo napadání ostatních
Je mi teda celkem fuk, jak se anonymita používá, volání po odtajňování mi příjde spíš praštěný, ale v případě očkování mi zakládání diskuzí anonymem příjde mimo, už jen proto, že to vyvolává dojem jako by neočkování bylo něco špatýho, co je třeba skrývat ![]()
Do odtajnění zakladatelky taky anonym ![]()