Proveden hemilton?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Dayus
9.6.22 10:51

@Petule030 co jsem to dopsala ten příspěvek, bolesti přestaly a do teď nic :nevim: tak já už nevím fakt :think:

• Citovat
  • Upravit
35876
9.6.22 11:54
@Dayus píše:
@Petule030 co jsem to dopsala ten příspěvek, bolesti přestaly a do teď nic :nevim: tak já už nevím fakt :think:

Poslicci. Až to bude porod tak to neprestane, ale bude se stupňovat a bolesti budou v pravidelných intervalech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18659
9.6.22 12:59

@Dayus já měla poslicky pravidelne cele odpoledne - nějakých 8 hodin po 5 minutách. Pak až po týdnu a půl den pred další kontrolou mi začalo častěji tvrdnout břicho a další Hamilton to spustil do finale

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dayus
9.6.22 17:37

Holky, tedďkom jsem mnela na toaletním papíře takový hnědý výtok /hlen. jeden kousek větší a kolem takové „nitky“ Myslíte že je to zátka? Nebo jen něco po tom včerejšim vyšetření?

• Citovat
  • Upravit
567
9.6.22 17:44

U me zabral, ve 12 h proveden, ve 3 rano odtok vody. A neupozornila me, coz mi naprosto vyhovuje. Bolelo to jak svina a kdybych ho ocekavala, bylo by to pro me horsi. Ve 39+2, par dni na to mel byt nastup na vyvolavacku. Hamilton je nejsetrnejsi forma vyvolani, takze za me super. Ale ano, spravne se ma zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
9.6.22 17:45

@Dayus zrejme zatka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie