Proveden hemilton?

Dayus
8.6.22 12:45

Proveden hemilton?

Ahoj holky :mavam: dnes jsem 40+2 a byla jsem na první kontrole v porodnici. Doktorka mi při vyšetřeni řekla že mi to tam dole „prohmatne“ Že mi to bude dost nepříjemné a taky že bylo, bolelo to a taky říkala že by mi to mělo i trošku pomoci a urychlit a že budu po tom možná trošku špinit, a taky že jsem lehounce špinila. Takže mi asi provedla hemiltnuv hmat? Chtěla jsem se ji potom zeptat ale vyrušila nás u toho jina Dr. Takže se to nějak zakecalo a já teď nevím. :think: a jestli jste mnela taky nějaká Hamiltona za jak dlouho to na vás přišlo? :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35835
8.6.22 12:50

Nejspíš jo. Rodila sem druhý den večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
8.6.22 12:52

Nejspíš provedla, ale správně se tě má zeptat zda s ním souhlasíš. No mě ho v prvním těhotenství dělali jednou, ve druhém 2× a nepomohl ani jednou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
8.6.22 12:52

Nejspíš to byl Hamiltnův hmat, ale měla se tě zeptat na souhlas, ne jen oznámit, že tě prohmátne. :roll: Já si ho nechala udělat a kontrakce přišly do hodiny. Ale nemusí to každé pomoci a už vůbec s tím hmatem nemusí každá rodička souhlasit. Já byla 40+3 a potom mě porodní asistentka sprdla, proč jsem si to nechala udělat tak brzy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
8.6.22 12:58

Asi jo.
Ale mela se te zeptat!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
8.6.22 13:04

Měla jsem to stejně, také se mě doktorka neobtěžovala zeptat. Stejně nepomohl, dva dny poslíčků a špinění. Rodila jsem o týden později vyvolávaně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
8.6.22 14:11

Nejspíš ano. Já po něm rodila druhý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18648
8.6.22 14:41

Po prvním jen poslicci, po druhem do 10h venku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6665
8.6.22 15:03

Jo, začalo to pak asi za 8 hodin.

edit: A doplňuju, že to bylo 41+3

Příspěvek upraven 08.06.22 v 22:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
8.6.22 15:10

Tezko rict…jestli jo, tak se te mela zeptat, jak pisi ostatni…,ale myslim, ze to jedno..dvou kamaradkam ho delali..jedne na prani dokonce, nepomohlo to ani jedne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
8.6.22 18:39

Jako… Udělala to proti tvé vůli, neinformovala tě ani o zákroku. Je to na stížnost.
Nedokážu uvěřit, že to stále dnes doktoři dělají bez souhlasu a řeší se to tak jako lážo plážo. Opravdu to nesmí udělat a jestli ano, tak to musí napsat do zprávy. Já bych k takové doktorce už nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
8.6.22 19:30

No mě při prvním těhotenství doktor udělal dost nepříjemně vyšetření, vážně bolestivé večer mi začala odtékat plodová voda :think: což jsem samozřejmě hned netušila, když jsem se dostala do nemocnice, tak hned antibiotika kvůli infekci. Takže nechci ani domýšlet co udělal a při druhém těhotenství se doktorka na vyšetření neobtěžovala mi říct že provedla Hamilton, ještě jsem nebyla ani v termínu, naštěstí to nezabralo a dcera si počkala přesně na termín. Dějí se různé věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
8.6.22 21:27

První Hamilton v úterý, nezabralo. Druhý v pátek a porodila jsem v sobotu v poledne. Ale těžko říct jestli to bylo tím byla jsem už 40+6 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dayus
9.6.22 04:57

Holky dnes od půlnoci mám bolesti jako při MS.ale bolesti jsou spíše jako by v kuse prostě tak jakoby mnela menstruaci, ale vzbudilo mne to několikrát, spise Žádné intervaly. A jde to i od zad, Břicho netvrdne, malou sem tam cítím. Myslíte že je už se blíží porod? Jsem prvorodicka :think:

• Citovat
  • Upravit
9374
9.6.22 07:43

@Dayus Jestli ještě nejsi v porodnici, tak to opravdu vypadá na porod. Hodně štěstí a přeji hladký průběh! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí