Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejspíš provedla, ale správně se tě má zeptat zda s ním souhlasíš. No mě ho v prvním těhotenství dělali jednou, ve druhém 2× a nepomohl ani jednou ![]()
Nejspíš to byl Hamiltnův hmat, ale měla se tě zeptat na souhlas, ne jen oznámit, že tě prohmátne.
Já si ho nechala udělat a kontrakce přišly do hodiny. Ale nemusí to každé pomoci a už vůbec s tím hmatem nemusí každá rodička souhlasit. Já byla 40+3 a potom mě porodní asistentka sprdla, proč jsem si to nechala udělat tak brzy. ![]()
Měla jsem to stejně, také se mě doktorka neobtěžovala zeptat. Stejně nepomohl, dva dny poslíčků a špinění. Rodila jsem o týden později vyvolávaně.
Jo, začalo to pak asi za 8 hodin.
edit: A doplňuju, že to bylo 41+3
Příspěvek upraven 08.06.22 v 22:06
Tezko rict…jestli jo, tak se te mela zeptat, jak pisi ostatni…,ale myslim, ze to jedno..dvou kamaradkam ho delali..jedne na prani dokonce, nepomohlo to ani jedne
Jako… Udělala to proti tvé vůli, neinformovala tě ani o zákroku. Je to na stížnost.
Nedokážu uvěřit, že to stále dnes doktoři dělají bez souhlasu a řeší se to tak jako lážo plážo. Opravdu to nesmí udělat a jestli ano, tak to musí napsat do zprávy. Já bych k takové doktorce už nešla.
No mě při prvním těhotenství doktor udělal dost nepříjemně vyšetření, vážně bolestivé večer mi začala odtékat plodová voda
což jsem samozřejmě hned netušila, když jsem se dostala do nemocnice, tak hned antibiotika kvůli infekci. Takže nechci ani domýšlet co udělal a při druhém těhotenství se doktorka na vyšetření neobtěžovala mi říct že provedla Hamilton, ještě jsem nebyla ani v termínu, naštěstí to nezabralo a dcera si počkala přesně na termín. Dějí se různé věci.
První Hamilton v úterý, nezabralo. Druhý v pátek a porodila jsem v sobotu v poledne. Ale těžko říct jestli to bylo tím byla jsem už 40+6 ![]()
Holky dnes od půlnoci mám bolesti jako při MS.ale bolesti jsou spíše jako by v kuse prostě tak jakoby mnela menstruaci, ale vzbudilo mne to několikrát, spise Žádné intervaly. A jde to i od zad, Břicho netvrdne, malou sem tam cítím. Myslíte že je už se blíží porod? Jsem prvorodicka ![]()
@Dayus Jestli ještě nejsi v porodnici, tak to opravdu vypadá na porod. Hodně štěstí a přeji hladký průběh! ![]()
Ahoj holky
dnes jsem 40+2 a byla jsem na první kontrole v porodnici. Doktorka mi při vyšetřeni řekla že mi to tam dole „prohmatne“ Že mi to bude dost nepříjemné a taky že bylo, bolelo to a taky říkala že by mi to mělo i trošku pomoci a urychlit a že budu po tom možná trošku špinit, a taky že jsem lehounce špinila. Takže mi asi provedla hemiltnuv hmat? Chtěla jsem se ji potom zeptat ale vyrušila nás u toho jina Dr. Takže se to nějak zakecalo a já teď nevím.
a jestli jste mnela taky nějaká Hamiltona za jak dlouho to na vás přišlo?