Provera

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29.8.14 17:54

Ahoj, dneska řeším stejný problém jako ty. Můžeš mi prosím napsat tvé zkušenosti s Proverou? Podařilo se ti otěhotnět? Někdo píše, že potlačuje ovulaci - to se mi moc nehodí, když chci mimi, v příbalovém letáčku píší, že se používá k úpravě abnormálního krvácení způsobeného anovulací - nedojde-li k ovulaci… Jsem teď zmatená a nevím, zda je Provera to pravé ořechové, lékařka ví, že chci mimčo, doufám, že mě nechce rok léčit :nevim: Proverou na úpravu cyklu bez možnosti otěhotnět!!!???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kimiska1
21.1.18 12:50

Provera na 3 mesice

Ahoj holky mela bych dotaz. Pokud dr. nasadi Proveru na 3 mesice, funguje efekt (=zvyseni progesteronu) i po vysazeni??
Vcera u me byla kamaradka. Pres rok se ji nedari otehotnet, dr.ji udelal hormonalni profil a zjistil nizky progesteron. Dal ji na 3 mesice Proveru a pry by se melo upravit. Kdyz jsme koukly do pribaloveho letaku, ani se ji nedivim, ze se ji moc nechce brat. Ja k tomuto dr. prestala chodit, je stary a obcas mi prislo, ze ma zastarale metody, neduverovala jsem mu. Muze se vubec uzivat Provera pri snaze otehotnet? Vsichni pisou o Utrogestanu… :roll: A kdyz si vezmu mechanismus ucunku=umely progesteron, tak preci po skonceni uzivani nemuze upravit produkci progesteronu telem, nebo ano??

• Citovat
  • Upravit
21.1.18 13:05
@Kimiska1 píše:
Ahoj holky mela bych dotaz. Pokud dr. nasadi Proveru na 3 mesice, funguje efekt (=zvyseni progesteronu) i po vysazeni??
Vcera u me byla kamaradka. Pres rok se ji nedari otehotnet, dr.ji udelal hormonalni profil a zjistil nizky progesteron. Dal ji na 3 mesice Proveru a pry by se melo upravit. Kdyz jsme koukly do pribaloveho letaku, ani se ji nedivim, ze se ji moc nechce brat. Ja k tomuto dr. prestala chodit, je stary a obcas mi prislo, ze ma zastarale metody, neduverovala jsem mu. Muze se vubec uzivat Provera pri snaze otehotnet? Vsichni pisou o Utrogestanu… :roll: A kdyz si vezmu mechanismus ucunku=umely progesteron, tak preci po skonceni uzivani nemuze upravit produkci progesteronu telem, nebo ano??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.18 13:11

provera

Ahoj, požádej lékaře o Utrogestan, ten je v pohodě a dobře jsem ho snášela, doktorka mi též Proveru napsala, pak mi padalo obočí, vlasy…hrůza…Nakonec jsem otěhotněla, až když jsem vysadila obojí, koupila jsem si kapky jeřáb ptačí, kapky kontryhel, kapky ženské, kapky z maliníku, pila čaj kontryhel+jetel+kotvičník a to všechno najednou - vše jsem brala 3 měsíce a pak se zadařilo se na 1 pokus - doporučuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kimiska1
21.1.18 13:23

@evina bublina jde o kamaradku, ja zatim na horm. profilu nebyla. Otehotneni budu zkouset az od jara :). Jen zkratka znam toho dr. a pochybuju o nem. Bylinky ji rada doporucim, dekuji. A jak jsi davkovala prosim? A cely cyklus nebo nejak od/do ovulace?

• Citovat
  • Upravit
21.1.18 13:30

Celý, když jsem zjistila, že jsem těhotná, přestala jsem. Čaj ráno, poledne, večer. Jen ten maliník jen do ovulace, pak určitě ne…Jinak prý je dobré popíjet Nosifol, lze zakoupit v lékárně - je drahý 500-600 Kč a moc sáčků tam není - na mě nezabral, ale každá jsme jiná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
13.5.18 15:20

Ahoj holky, proveru beru cca 4 dny na upravení cyklu a už od prvního dne braní prášku mě hrozne bolí břicho jako bych to měla dostat, nebo jako bych to zrovna měla.. ms mám dostat až 22.. jsou normální takové bolesti břicha skoro 2 týdny před ms? Děkuji :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
24.8.20 16:56

Ahoj, dobrala jsem poprvé proveru, mám ji od 17 dne cyklů na 10 dni, chci se zeptat za jak dlouhou vám došla ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
6.10.21 06:51

Provera a blokace ovulace

Ahoj ženy :kytka: také jsem dostala Proveru (společně s Clostilem) kvůli svým občasným anovulačním cyklům a krátké LF. Při hledání info jsem často narážela na to, že ovulaci blokuje. Z českých zdrojů jsem to však nikde nevyčetla. Když jsem ale pátrala v angličtině, našla jsem dva články - jeden uváděl, že progesteron se běžně začíná vylučovat už před ovulací a druhý říkal, že Provera není vhodná jako antikoncepce, jelikož nebrání uvolnění vajíčka (ovulaci).
Měla jsem potřebu to napsat, snad to někomu také pomůže :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital