Provozoval tu někdo solárium?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
My mame solarium kousek od baraku, jeste jsem tam snad nikdy nikoho nevidela (maji to proskleny, tkz clovek vidi dovnitr). Jejich nejvetsi klientkou bude zrejme takova oranzova slecna, ktera tam sedi na recepci
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A co ti řekla ta známá? Měla nějaké klienty nebo ne??? Ono dost záleží, jestli je to studio „zajeté“ a chodí tam pravidelně zákaznice. Taky musíš vědět, v jakém stavu jsou trubice a kdy se musí měnit. Abys to nevzala a pak se nedivila, kolik peněz Tě bude stát výměna za už jeté trubice. Na to si dej pozor.
A taky jestli Ti známá řekne pravdu, co se týká klientely. A tys tam někdy sama chodila, když to máš kousek od baráku? a pokud ne, proč? Odpověz si na tyto otázky předem, než do toho půjdeš.
A ŽL máš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja se teda dost divim tomu, ze v dnesni dobe do solarii vubec jeste nekdo chodi… ![]()
- Citovat
- Upravit
Já chodím do solária, do kvalitního, i hodně mých kamarádek. Zakrylo mi to strije, jsem opálená, i v zimě vyhřátá a dobře naladěná
S podnikáním neporadím. Jasný, nebude to velký byznys, ale chce to probrat s někým, kdo v tom podniká, aby ti to stačilo na uživení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gorlami píše:
My mame solarium kousek od baraku, jeste jsem tam snad nikdy nikoho nevidela (maji to proskleny, tkz clovek vidi dovnitr). Jejich nejvetsi klientkou bude zrejme takova oranzova slecna, ktera tam sedi na recepci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanka1 píše:
Ja se teda dost divim tomu, ze v dnesni dobe do solarii vubec jeste nekdo chodi…
Taky myslím, že už je to dávno za zenitem. Známá provozovala solárko+ masáže, a pak to nechala jen na masáže, nevyplatilo se to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanka1 píše:
Ja se teda dost divim tomu, ze v dnesni dobe do solarii vubec jeste nekdo chodi…
leda budoucí majitelé melanomu
.Je to passé, out.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já pominu, že jde o solárium - ale tak zvažuješe koupi existujícího podniku, tak si vyžádej na nahlédnutí účetnictví za poslední tři roky, a uvidíš, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gorlami píše:
My mame solarium kousek od baraku, jeste jsem tam snad nikdy nikoho nevidela (maji to proskleny, tkz clovek vidi dovnitr). Jejich nejvetsi klientkou bude zrejme takova oranzova slecna, ktera tam sedi na recepci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ester13 píše:![]()
s vyžehlenými vlasy, umělými pařáty a permanentně čumící do mobilu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanka1 píše:
Co třeba lidé s kožními problémy?:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@boball píše:
Co třeba lidé s kožními problémy?:-)
Kolik by jich muselo být, aby to bylo na uživení, ne-li na zisk ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa já jen ragovala na podiv, že tam ještě někdo chodí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@boball píše:
@Burj Chalifa já jen ragovala na podiv, že tam ještě někdo chodí.
jj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No boom solarií byl nekdy v 90.tych letech a na prelomu milenia a od te doby to postupne opadavalo. Z velkych solarnich studii v Praze uz neni ani jedno a pote to casto slouzilo jenom jako pracka penez. Vzhledem k tomu, ze solarka zpusobuji predcasne starnuti pleti, tak pochybuji, ze by je nejaky kožaŕ doporučoval na kozni problemy…
- Citovat
- Upravit