Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kristaa píše:
@Emilie Já si ale myslím, že takto těhotenství poznáš jen pokud se sleduješ a víš jaký máš čípek v různých fázích cyklu, což se zas u toho doktora úplně jiná věc, když tě vídá jen jednou za x měsíců a čípek máš pokaždý jiný a do toho x jiných čípků s jinýma majitelkama.
Myslím, že doktor to pozná z vícera věcí- čípek, prokrvenost, zvětšená děloha a pod ![]()
@Nainuva To jistě ano, otázka ale je, od kolikátého týdne si toho „všimne“ při preventivní prohlídce. To znamená, když to „nehledá“. ![]()
@Kristaa píše:
@Nainuva To jistě ano, otázka ale je, od kolikátého týdne si toho „všimne“ při preventivní prohlídce. To znamená, když to „nehledá“.
to jo, to až dýl.
Zakladatelko a test jsi zkoušela?
Já myslím, že třeba 10tý týden už by poznal.. Soudím podle sebe, přišla jsem k Dr. až v 10tém týdnu, měla jsem MS tak jsem tomu, že mi vyrostly prsa a že bliju nevěnovala tolik pozornosti
Koukla, řekla, že je vše překrvené a pak mě prohmatala a pravila, že to skoro vypadá už tak na 12týden… (utz druhý den potvrdilo 10tý )
nas na zdravce ucili ze cipek i trochu zmeni barvu. ale uz si nepamatuji od kdy (jak brzo) a taky je otazkou zda lekare vubec napadne az to tak zkoumat kdyz neni podezreni na tehu ![]()
takze osobne si myslim ze pri preventivni prohlidce, cytologii, kdy lekari neni sdelene podezreni na tehotenstvi, MS v terminu byla a tehotenstvi by bylo opravdu cerstve (do 5.-6. tt), takze to nepozna