Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jeste jsem se chtela zeptat, je normalni ze sem mela strassne natekly prsa a bolavy a ted mi uplne se zase povoly a uz me ani neboleji,nebo natecou jen ze zacatku a pak to zas eprejde?
tak jestli dobře chápu otázku: mě natekla a bolela prsa hlavně v začátku, někdy okolo 6-10TT, pak se to nějak srovnalo a teď je mám myslím normální, jen se mi mění bradavky, ale prsa jako taková jsou teď jako před těhotenstvím
takže asi nic nenormálního
Mně naběhly prsa hned na začátku a to tak, že mi popraskaly a mám dole strie
![]()
Janicka159 píše:
jj myslim v tehotenstvi ted bych mela byt nak 7tt
takže předpokládám, že se ptáš hlavně proto, že tě prsa přestaly tlačit a natýkat a ty se bojíš, co by to jako mohlo znamenat, že?
můžu tě uklidnit, neznamená to nic, prostě každá na tu hormonální smršť co se nám žene v těle reagujeme jinak, to je celé ![]()
jj presne tak bojim se aby se neco nestalo nebo tak..ze najednou zase nic:-(
Mar__tanka1983 píše:
tak jestli dobře chápu otázku: mě natekla a bolela prsa hlavně v začátku, někdy okolo 6-10TT, pak se to nějak srovnalo a teď je mám myslím normální, jen se mi mění bradavky, ale prsa jako taková jsou teď jako před těhotenstvímtakže asi nic nenormálního
Měla jsem to a mám úplně stejně
!!Bolest pouze od 6.do 10.tt a tedˇuž jen zvětšené a ztmlavlé dvorce a bradavky.Velikost prsů zatím nepozoruju - nejsou zvětšená,pořád mám stejnou velikost podprsenky,ale mám prsa větší i tak,tak to asi stačí
!!!
no me prave ani neprijdou ztmavlé dvorce:-/ a jeste ke vsemu jsem mela v 5+4 hcg 15,000
Janicka159 píše:
no me prave ani neprijdou ztmavlé dvorce:-/ a jeste ke vsemu jsem mela v 5+4 hcg 15,000
Tmavnout mi ale začaly ,tuším,až kolem toho 10.tt. Ale všechno je to u každého úplně jinak!!!
Jinak já jsem nikdy nevěděla kolik jsem kdy měla Hcg
a byla jsem v klidu…
takové HCG, to je hustý, to se fakt neboj - bych se spíš „bála“ že to budou dvojky - jako má moje ségra, tý HCG vylítlo jako tobě a sou z toho dvojčátka ![]()
jako kdy mi ztmavly dvorce, to si fakt nejsem jistá, ale hned v začátku to rozhodně nebylo, tipla bych to tak na konec 3měsíce… ![]()
no prave takove hcg je strasne vysoky proto se mi to vubec nezda
nevim no abyc nebyla treba dyl a dam prikla se to treba uz 14dni nevyvijelo:-( ale zas mi prijde divne ze kdyby se to nevyvyjelo ze by stale rostlo hcg
no prave takove hcg je strasne vysoky proto se mi to vubec nezda
nevim no abyc nebyla treba dyl a dam prikla se to treba uz 14dni nevyvijelo:-( ale zas mi prijde divne ze kdyby se to nevyvyjelo ze by stale rostlo hcg