Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
A jiné znaky puberty už má? Já je neměla ještě ve 14, vážila 30 kg i s postelí a dole ani chloupek. Prsa začala růst až v prváku.
@Anonymní píše: Více
Každý to má jinak, dceři začaly růst prsa až kolem 13let, mě třeba už mezi 10-11.. Mladší dceři bude 10 a zatím nic. V dnešní době má hodně holčiček prsa, ve skutečnosti je to tuk, protože nejsou zrovna hubene tyčky..
@LiduNe píše: Více
To je blbost, ze jak začnou růst prsa, začne brzy menstruace. Já měla menstruaci až 5 let potom, co mi začala růst prsa 😁
Tvoje dcera ve 12 letech by měla byt už komplet vyspělá, prsa minimálně dvojky, už by měla brát antikoncepci a chodit a spát s klukama.
Jestli to tak není je pozadu.
@Lenka xxx píše: VíceŘíkala mi to dětská lékařka kdysi. U nás holek, co jsme se znaly to tak i bylo. Že tys to měla jinak nic neznamená.
@LiduNe píše: Více
Tak 2-3 roky to většinou bývá. Když v 10 začnou růst prsa menstruace muže přijít mezi 12-13,což je normální věk. Je, ale možné ze to má někdo jinak..
Zdravím, dceři je 10 let, hodně sportuje, je opravdu štíhlá..A v topu i tričku už znatelně vidět, že prsa rostou. Ikdyž zatím zlehka. Myslím, že to není o postavě
.Já byla jako ona v jejím věku a prsa ve 12 snad trojky ![]()
Ještě má holka čas. Vse ma svuj cas. Důležité je, že je zdravá. ![]()