Prskající dítě u jídla - chuděry má trička

13335
2.6.11 17:17

prskající dítě u jídla - chudery mé trička

Ahoj holky, mám mega problém, ale spíš úsměvný.
Náš 5-ti měsíční syn, který je už asi 3týdny na příkrmech se naučil prskat, líbí se mu, když s ním dělám blbosti že „prdím“ pusou n a jeho bříško, dělám brrrrrrrrrm a třepou se mi rty a on se to snaží napodobovat. Jen to zkouší i u jídla.
Nejprve to dělal, když už neměl hlad, tak jsem schovala, dala šťávičku a bylo, jenže teď to dělá i u prostřed jídla, když mu jídlo vezmu a dávám šťavku tak ječí jak siréna, jenže jak chcete „miminku“ vysvětlit, že nesmí a musí papkat. Jo jinak pokaždé krmím v jiném tričku/tilku a ona ta mrkev fakt nejde dolů :cert:
Máte někdo typ jak miminko od prskání odnaučit při jídle? Díky moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
2.6.11 17:21

ne! ale fleky od mrkve staci dat na slunickou a jsou pryc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
2.6.11 17:22
mikitaa píše:
ne! ale fleky od mrkve staci dat na slunickou a jsou pryc :mrgreen:

jé tak to zkusím, díky za radu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21618
2.6.11 17:23

no, mě když to viki zkouší, tak to většinou poznám, takže nechám vyprskat a pak nacpu jídlo :-) jinak asi těžko vysvětlíš, že nesmí prskat. jedině opravdu dělat tak, jak to teď děláš - začne prskat, uklidíš jídlo. brečí - pokračujeme v jídle. možná to pochopí.
jinak pokud chceš skvrny vyprat, tak je musíš hned po ušpinění namočit a napatlat žlučovým mýdlem. pak hodit do pračky k běžnému prádlu. zatím se mi takto všechny skvrny od mrkve vypraly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
2.6.11 17:25

:lol:
Radu, jak odnaučit prskání u jídla teda nemám. Leda si dát bryndák místo prcka :lol: .
A mrkvové fleky mi šly dolů dobře odstraňovačem z Eurony, ale třeba by šly i jiným - mám zkušenost jenom s tímhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
2.6.11 17:25
nozu píše:
no, mě když to viki zkouší, tak to většinou poznám, takže nechám vyprskat a pak nacpu jídlo :-) jinak asi těžko vysvětlíš, že nesmí prskat. jedině opravdu dělat tak, jak to teď děláš - začne prskat, uklidíš jídlo. brečí - pokračujeme v jídle. možná to pochopí.
jinak pokud chceš skvrny vyprat, tak je musíš hned po ušpinění namočit a napatlat žlučovým mýdlem. pak hodit do pračky k běžnému prádlu. zatím se mi takto všechny skvrny od mrkve vypraly.

to tvé mýdlo neznám, ale peru to hned a 0bodou :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
2.6.11 17:27

Dej si bryndák nebo si vyčleň na krmení starou košili :mrgreen: Časem ho to přestane bavit, zvlášť když uvidí, že na to nereaguješ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
2.6.11 17:28

Já měla období, kdy jsem si při krmení doma přes svoje normální tričko navlíkala staré manželovo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
2.6.11 17:30
bumbinka píše:
Já měla období, kdy jsem si při krmení doma přes svoje normální tričko navlíkala staré manželovo :)

to jsem udělala a tričko prosáklo až na to moje :cert: to byl prsk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21618
2.6.11 17:43

nejlepší je tekuté žlučové mýdlo z DM drogerie - jejich řetězcová značka. má takový kartáček - já fleky namočím podrbu a nechám klidně 2 dny. a skvrny jdou fakt v 99% případů dolů. a stojí kolem 30 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
2.6.11 17:57

Na krmení používám stará trička, a počkej až bude starší a bude chtít jíst sám, :lol:
malá má ted to období- jednou lžičkou se krmí sama, druhou krmím já, a prská u toho stále, a jídlo je po celé kuchyni. :roll:

na praní - já hned namočila do vody s vanishem
a pak přeprala v ruce, pak s prádlem do pračky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
2.6.11 18:00
mom.kri píše:
Na krmení používám stará trička, a počkej až bude starší a bude chtít jíst sám, :lol:
malá má ted to období- jednou lžičkou se krmí sama, druhou krmím já, a prská u toho stále, a jídlo je po celé kuchyni. :roll:na praní - já hned namočila do vody s vanishem
a pak přeprala v ruce, pak s prádlem do pračky.

potřebovala bych asi ještě jednu koupelnu :oops: :lol: na to prádlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
2.6.11 18:01

ahoj taky jsem to prala žluč mýdlem. to vypere snad všecno :mrgreen:
a hlavné to martínka asi za měsíc přešlo samo :pankac:

Příspěvek upraven 02.06.11 v 18:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
2.6.11 18:04

Me to mala dela taky,uz par mesicu a aby toho nebylo malo,tak kdyz ji treba dam lzicku polevky,tak si tam strcim prst a prska pres nej :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
17.12.12 08:59

Maminky, oživuji tuto diskusi - také vám prcek u jídla prská? Mě začal před pár dny a moc k smíchu mi to nepřijde :roll: Dělá to vyloženě jen tak pro zábavu, ještě před týdnem totiž jedl to samé jídlo v chutí a hlavně dvojnásobek obsahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová