Polohy při kojení po císaři

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
960
2.6.11 10:54

polohy při kojení po císaři

Ahoj, chci se zeptat…kdo jste rodil císařským řezem, nemáte nějaké typy na polohy při kojení, které by nebolely mě, ani mimčo? :think: kojím zatím v sedě s mimčem na polštáři, ale je to dost nepraktické na záda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19200
2.6.11 11:05

Ahoj, tak já zvládla po císaři jen tohle - v sedě a mimčo na kojícím polštáři na fotbalistu.. V leže to vůbec nešlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
2.6.11 11:07

A tady píšou že ten fotbalista je i vhodný po císaři..
 http://www.maminkam.cz/…y-pri-kojeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1763
2.6.11 11:07

Ahoj, já můžu taky doporučit fotbalistu, jinak ani nekojíme, vše ostatní bylo namáhavé na jizvu a bolelo to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
2.6.11 11:14

V sedě normálně, jinak nekojím. Na fotbalistu mě to nešlo, protože jsem se nedokázala naučit používat kojící polštář a bez kojícího polštáře mě nešlo kojit na fotbalistu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
2.6.11 11:28

Já kojila v leže…i když to trošku bolelo tak se to dalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
2.6.11 11:30

Kojila jsem v leže na boku celých 13,5m,max. mi to vyhovovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
2.6.11 11:34

Ty jo tak to obdivuju, já zatim i spim na zádech, na bok se otočim jenom když fakt musim…ale tak třeba to za týden bude zase jinak :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10799
2.6.11 12:07

A jsi v tom sedě o něco opřená zády? To by nemělo být na záda náročné… kdyžtak bedra podložit polštářkem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
2.6.11 15:01

ahoj. taky od samého začátku kojím v leže. já byla hned v pořádku, jak jsem bolest jednou překonala, pak už to šlo. každým dnem se to určitě i u vás bude zlepšovat a budete si moci polohu na kojení vybrat bez ohledu na bolest po cs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
2.6.11 19:22

Po prvním CS mi v porodnici radili fotbalistu, ale nakonec jsem stejně kojila v klasické poloze (tuším se to jmenuje madona). Po druhém CS už jsem kojila jen normálně. Důležité je pohodlně se posadit, případně podložit záda polštářem a položit miminko víš na břicho, až nad jizvu. Nejradši kojím vsedě na gauči s pokrčenýma nohama. A vleže je to taky bezva (zvlášť v noci v posteli :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová