Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Holky jaké používáte vložky do podprsenky? Vyzkoušela jsem z dm, rossmannu, nějaké v růžovém obalu a taky od johnsons, které byly v akci nedávno 50ks/45kč, a přišly mi nejlepší, ale bohužel stojí jinak snad kolem stovky.Ty ostatní pouští chloupky a nevydrží tak dlouho v savosti. Nevíte zda jsou někde v akci ty od johnsons? Děkuji.
Máte zkušenost s Johnson's Baby Prsní vložky?
Přidejte zkušenost s Johnson's Baby Pr...Johnsons jsem brzy zavrhla kvůli pouštění vláken. Fixies jsou bezva. O akcích nevím.
Používám látkové, na vysokou savost prdím, nevyměnit vložku po každém kojení je koledování si o moučnivku (jak jsem se bohužel sama přesvědčila
).
Mám obyčejné tuším od haipa daipa na doma a na ven jsem si koupila anavy s flísem jako nepromokavou vrstvou.
Asi ze všech nejvíc mi přišli savé chicco, ale z těch se mi zase prsa osypali. ![]()
Používám Toujours z Lidlu a jsem spokojená. Ale je fakt, že jsem nikdy nijak extra neprotékala a teď je mám akorát na delší cesty pryč od mláděte.
@terezn no, to kdybych věděla
Asi tak 8 párů bez nepromokavé vrstvy a 6 párů s tou promokavou tuším. Ale používám jinak kdeco, strkám do podprdy i klasika složenou plínu, velký kapesník, žínku, to když jsem doma sama, tak na estetiku nehraju. Navíc jsem dělala i to, že při kojení, kdy to teklo nejvíc, tak jsem kojila nahoře bez nebo ve volném triku, přes rameno si hodila plínku složenou na dlouhou nudli, a konec zachytila pod prsem (vahou prsa
). Z jednorázových vložek se mi udělala ve 2m malýho moučnivka, bolest jak kráva, fakt utrpení, když jsem to konečně vyléčila, tak jsem si je ještě párkrát vzala třeba ven do pěkný podprdy, abych mohla mít hlubší výstřih, ale hned jsem cítila, že se tam ty mrchy zase množej, takže pro mě jednorázové vložky fakt ne.
Já používám taky hadrový…akorát je nevýhoda, že nemají lepítko, takže jsem jich už dost ztratila
jednou jsem na výletě ztratila obě, a pak po kojení jsem měla kráásný kola na tričku
a normálně ty 3 páry co jsou v balení stačí, pokud si to vždycky přepereš v ruce a nečekáš na pračku, trvá to tak minutku ![]()
Taky jsem pro latkovy, nezaparis se v tom, je to prijemne na kuzi a cenove je to o dost vyhodnejsi. ja ze zacatku kupovala v dm myslim babylove, ale furt to bylo nacucany- ono to totiz moc nasat nezvladne, lip je na tom ta bavlna.. a furt jen litaly kolecka do kose.. a na bolavy bradavky to moc prijemny neni. mne staci asi 10 paru a na doma si pomaham podobne jako Gladys, kojim s plinkou pres prso, jinak pouzivam takove heboucke bambusove ubrousky, na noc si nacpu do podprdy slozenou ctvercovku a je.
Já používám od chicca, dělají z tekutiny gel - jsou drahý jako prase, ale jediný, při kterých nemusím ráno převlíkat postel, jinak ze začátku, když jsem kojila, tak jsem na druhé prso dávala sběrač mléka, teď už mi tam stačí ta vložka ![]()
Pouzivala jsem Avent, jine mi protekaly nebo byly nepohodlne/skrabaly apod…
Holky, asi se zeptám úplně blbě…Ty látkový prodávají v drogerii, nebo tam kde mají věci na miminka?
@vikiska já koupila látkový v obchodě s potřebama pro kojence..
Jinak já m ám sice ještě tři měsíce do porodu, ale mlezivo mi teče takovým způsobe,, že bez vložky být nemůžu. Tak uvidím po porodu.. Teď mám látkové od Farlin a zatím mi vyhovují..
@vikiska mám látkové z e-shopu s látkovými plínkami, ale mívají je i v obchodech s věcmi pro miminka. Měla jsem 6 párů a stačily mi, pořád jsem je ale musela přepírat a na kojení jsem používala plínku