Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj! ![]()
Máme doma prsomilku, je jí půl rok, příkrmy zavádíme, máme zatím jednodruh a že by jí to šmakovalo, se říct nedá
Každopádně ale asi od 5 měsíce se začaly prořezávat zoubky - má spodní dva.. Chtěla jsem kojit, co to půjde, jenže ona kouše, ale skoro až záměrně, není dne, kdy by mě přes den nehryzala
ale pozor, v noci to nedělá
A tak jsem se rozhodla, že jí koupím UM, protože místo kojení mám z prsou asi kousátko pro ní (má jich až až, i chladící)… Koupila jsem Kendamil a furt nevím, co si myslet, jako s mlékem takovém jsem spokojená, jenže ona mi vypije pokaždé max 60, 70ml. Jasný, je teplo, lezou další zuby, tak jí málo, jenže nepije ani nejnižší dávku pro nejmenší (má okolo 7kg).. Nicméně ty dávky takhle mi pije pokaždé, a problém nastává v moment, kdy se po půl hodině dožaduje prsa a um dopít nechce, jenže když nabídnu prso, je to kousací kolečko.. Když za prso vyměním kousátko či dudlík, nechce, má prostě hlad - chvíli cucá a pak kouše
![]()
A tak má otázka, zkoušeli jste beggs mléko, či jiné podobné a jaká byla spokojenost? Vím, že každé dítko je jiné, ale nechci jí měnit um často, teprve má první dózu a přijde mi, že má prdíky ( dřív na ně trpěla, ale to byl řev) stolice tak jednou za 3 dny..
Jinak jsem zkoušela i odsávat (medela), jenže toho prostě neodsaju tolik, abych měla těch dávek víc než jednu.. ![]()
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!