Dáváte vždy odříhnout?

Anonymní
22.6.25 18:21

Davate vzdy odrihnout?

Ahoj, mame maleho od narozeni na UM. Po cca mesici jsme ho prestali davat odrihnout, protoze to proste trvalo 3× tak dele nez piti a vetsinou krknuti ani nebylo. Brisko ho obcas boli, ale nevypozorovali jsme ze by to odrihnuti melo na to vliv. Tak jsme se na to vyprdli. Navic mame nejake ty air-free anti-kolikove lahve, tak je mozne, ze to neni treba, ze u toho ten vzduch tolik nehltaji? Diky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6626
22.6.25 19:07

Nedávala. Ne každý dítě polyká vzduch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18646
22.6.25 19:29

Ani jeden nepotřebovali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
22.6.25 19:45

Dávala, ale miminko mělo reflux a bez odříhnutí by šlo vše ven.
Jo krmení z láhve (antikolikové) trvalo 15 minut a na odříhnutí jsme čekali i 60 minut, někdy dokonce dýl a to jsem dávala odříhnout i během krmení minimálně jednou.

Teď má 4 měsíce a většinou si odříhne jednou do 10 minut po krmení, během jídla už nepotřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6656
22.6.25 20:01

Ani u kojení, ani z lahvičky jsem nedávala :oops: nevypozorovala jsem, že by se dělo něco divného, tak jsem na to prděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
22.6.25 20:06

Nedávala jsem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9292
22.6.25 22:34

Ani jedno dítě to nepotřebovalo. Občas si mladší odříhnul, ale to bylo hned po jídle a max 1× do týdne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
23.6.25 06:56

Nedávala jsem, jen někdy přes den, v noci ne. Druhá dcera byla těžce blici, takže s ní se muselo pak zacházet jak v bavlnce, dlouho držet ve svislé poloze a rihat nepřipadalo v úvahu, to šlo vše obloukem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
23.6.25 09:34

Obě moje děti potřebovaly, jinak by se do půl hodiny od krmení pěkně pozvracely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.25 21:17

To jsem rada, te nejsem jedina. Hlavne nase mimi uz mi na to prijde i velke, nejde mi tak snadno uchopit a udelat ten “move”, jak uz je tezdi a vetsi :P (tech 2 mesice a neco)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová