Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Dávala, ale miminko mělo reflux a bez odříhnutí by šlo vše ven.
Jo krmení z láhve (antikolikové) trvalo 15 minut a na odříhnutí jsme čekali i 60 minut, někdy dokonce dýl a to jsem dávala odříhnout i během krmení minimálně jednou.
Teď má 4 měsíce a většinou si odříhne jednou do 10 minut po krmení, během jídla už nepotřebuje.
Ani u kojení, ani z lahvičky jsem nedávala
nevypozorovala jsem, že by se dělo něco divného, tak jsem na to prděla.
Ani jedno dítě to nepotřebovalo. Občas si mladší odříhnul, ale to bylo hned po jídle a max 1× do týdne ![]()
Nedávala jsem, jen někdy přes den, v noci ne. Druhá dcera byla těžce blici, takže s ní se muselo pak zacházet jak v bavlnce, dlouho držet ve svislé poloze a rihat nepřipadalo v úvahu, to šlo vše obloukem ![]()
Obě moje děti potřebovaly, jinak by se do půl hodiny od krmení pěkně pozvracely.
To jsem rada, te nejsem jedina. Hlavne nase mimi uz mi na to prijde i velke, nejde mi tak snadno uchopit a udelat ten “move”, jak uz je tezdi a vetsi
(tech 2 mesice a neco)
Ahoj, mame maleho od narozeni na UM. Po cca mesici jsme ho prestali davat odrihnout, protoze to proste trvalo 3× tak dele nez piti a vetsinou krknuti ani nebylo. Brisko ho obcas boli, ale nevypozorovali jsme ze by to odrihnuti melo na to vliv. Tak jsme se na to vyprdli. Navic mame nejake ty air-free anti-kolikove lahve, tak je mozne, ze to neni treba, ze u toho ten vzduch tolik nehltaji? Diky.