Prstové barvy pro 1,5roční dítě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Prstové barvy pro 1,5 roční dítě
Ahoj holky, prosím o radu, zkušenost. Naše 17 měsíční holčička stále nechodí, ale za to má moc ráda činnosti, kde používá ruce. Vyzkoušely jsme u známých prstové barvy, a tak bych se chtěla zeptat, s jakou značkou pro tento věk jste spokojené. Myslíte si, že je lepší koupit sadu i s razítky-tiskátky? Díky moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Myslím, že nezávadné by měly být snad všechny prstovky. Určitě nebudou omezeny věkem. My malujeme snad od půl roku obyčejnými z papírnictví. Značku nevím (jsou v pokoji, kde momentálně spí dcera
). Pokud nebudeš kupovat u ťamanů, tak kup asi jakékoli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme také nějaké z papírnictví, kupovala jsem už na otisky a píšou tam nezávadné
značku teď také nevím, bo už nemáme obal
stáli necelé dvě stovky - šest barviček ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky prstové barvy doporučuju můj roční syn se s tím krásně zabaví, pomocí otisků ručiček i nožiček vytváříme andílky apod. no super! značku taky netuším, obyč z papírnictví asi 150kč 4 barvy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My je koupili k prvnímu roku a už je máme doma půl roku a ještě nikdy nemaloval, nechce tam namočit prst, když už ho tam namočí, tak to rychle utře do bodýčka. Štítí se toho. Pastelkama občas maluje, dvakrát začmárrá na papír a pak s tím šlehne o zem. Takže u nás je to k ničemu.
Jak dlouho ty prstový vydrží v kelímku než vyschnou? Já jestli vydrží třeba rok, dva. Snad je využijeme dýl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@goldenka a co jen namazat nožičku a udělat obtisk? jak dloho vydrží fakt netuším..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gabrielaaa Jojo obtiskli jsme si nohu i ruku v roce, vypadá to hezky, jenže u toho řval jako tur, museli jsme ho silou držet. On se těch barev prostě bojí, furt křičí béééék.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam pouze jeden, za to zasadni dotaz ![]()
jdou ty barvy fakt za vseho dolu?
mam dve deti 2,5 a 16m a myslim, ze starsiho to nenadchne (proto jsem je zatim s nim ani nezkousela), protoze on se takovych veci stiti a nechce se takovych veci dotykat. Play-Doh vzal poprve do ruky minuly mesic..
mladsi zas tezko vysvetlim, ze ma placat akorat na papir. oni jsou oba jak strely a temer neuhlidatelni. takze bych rada mela nejakou nadeji, ze ty barvy umyju ze vseho kolem. obzvlast mi jde o drsnou venkovni dlazbu, jelikoz mam v planu je vytahnout na terase.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ali-Ali tak dej staršímu prstový barvy a štětec. Kluk se jich taky štítil, ale „maloval“ už od nějakých 13 měsíců - štětcem. A chtělo to hromadu vlhčených ubrousků, protože chtěl okamžitě utírat rucce, když se někde lehce zamazal
A teda umyla jsem je i z koberce, takže s venkovní dlažbou by snad neměl být problém
dyžtak pod ně natáhni velký igelit.
- Citovat
- Upravit
Tak u nás na prstovky asi nejsme ještě zralí, no malá má lehce přes rok. Za prvý by to matlala všude kolem a za další ihned strčila do pusinky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mala maluje prstovky stetcem a v pohode, umyt to taky jde i vyprat. Maluje teda obcas i na okna…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ok, ja to teda prubnu. ja jen, ze „zarucenezevsehosmyvatelne“ voskovky mam na te dlazbe od lonska a jeste se mi je nepovedlo nicim smyt
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maminky pomoc! Mám dítě ve vaně - zkusili jsme prstové barvy - omyvatelné (haha) nejde to omýt ani z vany kde se dotkl ale co hůř - má to kolem očí jak monokly a nejde to dolů!!! Co s tím???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
- Co na dušičky?
- Ubrousková metoda - návod
- Vánoční dárek vlastní výroby - máte tip?
- Křížková výšivka - kde nakoupit?
- Prosím, pomozte mi s pozvánkou...