Ubrousková metoda - návod

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
699
17.10.11 13:20

ubrousková metoda - návod

Našla jsem doma krabice od bot a ráda bych je nějak vyzdobila a dala do děcáku na různé drobmosti. Napadla mě jen ubrousková metoda, chci vás poprosit o návod jak na ni. Nikde ji nemůžu najít a to jsou potřeba nějaké speciální ubrousky? Děkuju venku zima tak bych s prckem ráda tvořila.

Co vše je potřeba koupit?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17.10.11 13:33

Zkus se podívat na www.brydova.cz Má tam spoustu rad a návodů :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2622
17.10.11 13:33

http://www.davona.cz/…va-technika/
http://www.svetcz.com/index.php?…
Ubrousky nejsou speciální, ale nejlepší jsou třívrstvé. Někdo používá i obyčejný herkules, já mám lepidlo přímo na decoupage. Určitě si pořiď jemný plochý štětec. Malé obrázky lepím tak, že přiložím na místo a opatrně nanáším lepidlo. Velké obrázky žehlím jak je v návodu. Je to nejjednodušší a ubrousek není nakrabacený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
17.10.11 14:11

Ubrousky jsou normální, jenom se sundají ty spodní vrstvy, takže lepíš jenom tu tenoučkou vrchní vrstvu s obrázkem. Ještě je důležité, aby byl podklad kam to budeš lepit bílý, nebo hodně světlý :wink: já lepím všechno normálně, bez žehličky, to nakrabacení mi nevadí :-) Přeju, ať se vám to podaří :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
17.10.11 17:23

díky holky, už na tom pracuju a je pravda že tmavá krabice není ideální :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
17.10.11 17:27

Můžeš pak hodit foto, jak se vám to povedlo, budu ráda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Deno
3.2.13 11:23

Rada

Chtěla bych se zeptat co všechno je potřeba na ubrouskovou metodu? děkuju předem 8)

• Citovat
  • Upravit
3126
3.2.13 12:08

Nějaké hezké ubrousky, potom nějaký předmět nebo něco, co chceš ubrouskovou technikou ozdobit, nůžky, lepidlo ( u mě se osvědčil herkules), štětec a pokud budeš chtít tak barakryl ( pro lepší podklad), krakelovací lak. Poslední dvě není nutné, a pak třeba na dozdobení různé barvičky, kamínky atd, fantazii se meze nekladou. Hodně zdaru a hezký výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
3.2.13 13:00

Já si vystačím s akrylovou barvou jako podklad, ubrousky, lepidlo mám speciální, ale stačí herkules. Pak bezbarvý lak na fixaci, ten mám taky speciální, vysoce lesklý. Špičaté nůžky, štětce - jeden na lepení, jeden na barvu a jiný na lak. A zatím jsem dělala jen na dřevo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat