Vánoční dárek vlastní výroby - máte tip?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3595
14.10.11 20:39

vánoční dárek vlastní výroby - máte tip ?

Ahojte :mavam: protože máme letos hodně zatíženou kasu díky kupování výbavičky a pod smrk si dáme sami asi jenom naše miminko, napadlo mě, že bych letos dárky sama vyrobila. Máte nějaké dobré tipy, co jste ručně vyrobily a někoho potěšily? Podotýkám,že jsem kopyto a neumím šít, plést,ani háčkovat… :oops:
Díky za případné tipy :kytka: :huban: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2858
14.10.11 20:55

A co udělat obraz? :) Seženeš laťky…to tě vyjde asi na 20kč…uděláš rámeček…na čtvrtku namaluješ něco…já mam ráda abstrakci nechas uschnout,otočíš zezadu natřeš mokrou houbou a zezadu nacvakáš sešívačkou čtvrtku na rámeček…jak to bude schnout,tak se ti to hezky vypne :) Moc hezké :) Lepší je použít barvy,co po zaschnutí vodou nesmyješ (akrylové) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
14.10.11 20:57
Kristanka píše:
Ahojte :mavam: protože máme letos hodně zatíženou kasu díky kupování výbavičky a pod smrk si dáme sami asi jenom naše miminko, napadlo mě, že bych letos dárky sama vyrobila. Máte nějaké dobré tipy, co jste ručně vyrobily a někoho potěšily? Podotýkám,že jsem kopyto a neumím šít, plést,ani háčkovat… :oops:
Díky za případné tipy :kytka: :huban: :pankac:

jé dneska jsem chtěl založit stejný téma :pankac:
No já jsme si na fler.cz koupila 2× krabičky na čaj -pro další tvorbu,naatřu je , dám ubrouzkovou techniku a dotoho kpupím čaje a 2 dárky hotovo :mrgreen: ,ale dál už nevím ..snad tu chytnu inspiraci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
14.10.11 21:07

Nebo třeba skleničku od instantní kávy a omotávat bavlnkou, nebo nějakou přízí, provázkem.Dá se to udělat barevné aby se to hodilo do interiéru obdarovaného.

• Citovat
  • Upravit
603
14.10.11 21:10

Vytisknout fotky - klidně jen na tvrdší papír a lepit a lepit - vytvoříš jednoduše kalendáře, tzv. scrapbooking. Jinak ubrousková technika je jednoduchá a opravdu je to pěkné :-)
Filcování taky není špatné a i celkem jednoduché - vytvoříš brože, naušnice ap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
14.10.11 21:13

Nebo mě ještě napadla taková jedna,když tu čtu tu skleničku :) Sklenice od kečupu bez etikety a děláš proužky…nasypeš trochu čočky,pak třeba červené fazolky, pak třeba hrách,pak třeba oranžovou čočku,pak bílé fazole…atd atd porad dokola až nahoru:) Zavíčkuješ, přes víčko dáš nějakej kus látky a převážeš třeba stužkou :) Zbytek luštěnin pak spapáte a eště budeš mít dárek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
14.10.11 21:20

Jinak přidávám stránky mé spolužačky ze školy…ta vyrábí šperky ze všeho co je k dispozici…třeba kelímek na čajové svíčky :DDD Tak si to prohlídni a třeba se inspiruješ :)

http://www.facebook.com/…878729190868?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
14.10.11 21:21

Jednoduché jsou závěsy z filcu (silnější), dá se sehnat ve velikosti A4 kolem 15 Kč a z jednoho archu se toho udělá dost. Dál potřebuješ bavlnku a když máš doma nějaké korále (jde to i bez nich). Přikládám obrázek, my dělali srdíčka, ale dá se dělat cokoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9904
14.10.11 21:24

nějakou baštu - koupit jen hezké sklenice, třeba s tím skleněným víkem a kovovou sponou - jak to bývávalo dřív. A třeba domácí paštiku, naložené sýry, krásný jam (pomerančový s badyánem a skořicí), nějaká čatní, něco v rumu (ovoce), ořechy v medu, likéry (domácí „bejlís“, vaječňák, nugátová, ledové kaštany, apod). Atd. Stačí pak hezky ovázat sklenici a dozdobit třeba skořicí, badyánem a kolečkem usušeného pomeranče a je to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
14.10.11 21:25

Super dárky jsou nakládaný hermelín, utopenci, naložené ořechy v medu apod. dobroty. To tě budou mít všichni rádi mňam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
14.10.11 21:26

asi před dvěma roky jsme pro našeho kamaráda udělali dle návodu toto - v Ikea jsem koupila tu uzavíratelnou sklenici - stála asi 50kč…ale určitě ji mají i jinde:

http://www.apetitonline.cz/…muffiny.html

Pořád o tom mluví, že to bylo originální a jak si na muffinech pochutnali :wink: :wink:
Ještě jsme mu k tomu koupili i formu, protože ji doma neměl - ale není to nutné, určitě by se to dalo upéct i jako bábovka

super jsou i třeba nějaké domácí naložené sýry - když se to pěkně nazdobí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
14.10.11 21:26

Jé, ygreen mě předběhla :-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
14.10.11 21:30

Tak já chtěla reagovat, že mám nejvyšší čas se pustit do pletení, páč celá rodina očekává ode mně „sibiřky“ - pletené ponožky, a koukám, že píšeš, že tohle nee … tak malovaný textil. A jde to i bez talentu. Já takhle dělala tričko manželovi s jeho oblíbeným motokolem značky Stadion. Doma má spousty literatury, tak jsem si okopírovala značku na pauzák, proděravěla ji a pak to přetřela barvou Tím jsem získala základní linku a tu pak upravila. No a ještě jsem kreslila stejnou techikou i tu motorku, a to bylo teda dílo, ale vyšla! (Běhala jsem se přitomm dívat do garáže, abych přesně trefila barvy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ). A klukům jsem takhle na trička přenášela oblíbené obrázky z knížek. A tátovi a bráchovi jsem se teda už spustila, to už jsem malovala jen s vizí v hlavě, šlo spíš o vtip (jejich hobby) a jednoduché postavičky clipart …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
14.10.11 21:45

Relax

Co takhle vyrobit něco nejen do žaludku (to by mohlo být pro pány)ale pro dámy vytvořit třeba krásnou voňavou sůl do koupele?? :palec: Mořská sůl, levandule, oliv.olej, vanilka. Recept jak na to bude v novém časopisu KONDICE, teď mi to manžel přinesl a úplně mě to nadchlo a asi to pro kámošky vyrobím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
14.10.11 21:47

Perníková chaloupka nebo betlém, zabalit do celofánu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat