Adventní kalendář
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Adventní kalendář
Ahoj,
pro někoho možná předčasné téma, ale uvítala bych nějakou inspiraci na adventní kalendář. Letos udělám poprvé, naše čtyřleťačka už by z toho mohla mít rozum.
Uvažuju, že koupím magnetickou tabuli a na ní dám polepené krabičky od sirek (zezadu přilepím magnetek). Zkoušel někdo? Na tabuli buď nelepím nějaké vánoční nálepky nebo vánoční papír …
Nejsem moc tvůrčí typ, tak prosím něco jednoduchého ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dobre rano
My delame latkove sacky ze zbytku latky, 24 pytlicku do kosiku a do kazdeho nejakou jedlou malickost. A nekdy cislujeme, pokud v nekterem je treba mandarinka, ktera by se mohla zkazit, kdyby na ni prisla rada az nakonec ![]()
- Citovat
- Upravit
My jsme nedávno koupili vykrajovátka ve tvaru auta, mašinky a traktoru, tak uvažuju, že bych upekla perníčky, očíslovala a někam pověsila…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já na velkou dřevěnou desku nalepím 24 květináčků,udělám z papíru kolečko na zakrytí.Květináčky popíšu datumem,desku ozdobým samolepkama nebo ubrous.technikou.Do květináčků dámám menší mls a do 24 malou hračku-autíčko …Malý je nadšený.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dělám perníkový… Velký stromek a na něm očíslované zvonečky, očíslované šupiny na velkém kaprovi, vloni jsme měli velkou placku, perníkový chlívek a 24 prasátek=)
Jinak co třeba ušít 24 pytlíčků, našpendlit to na polystyrenový stromek nebo něco a v každém pytlíčku překvápko… a pak ho otočit číslem dozadu, když už bude „vybraný“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
my se inspirovali s mamkou na FLERu.cz a usijeme asi podklad snehulaka s pytlicky na knofliky a do toho vrazim nejakou malickou sladkost…nebo je hezke i zavesene v ruznych delkach pytlicky na raminku apod.je tam spousty napadu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj-já dělám každý rok jiný-inspirace hledám na MMB a na Fleru.Je toho tam plno a jeden hezčí než druhý.Loni byl tento
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Minutet píše:
Ahoj-já dělám každý rok jiný-inspirace hledám na MMB a na Fleru.Je toho tam plno a jeden hezčí než druhý.Loni byl tento
A co s tím pak děláš? Taková krása, práce to určitě dalo… To kdybych vyrobila, tak to mají děcka na celý život
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To mě to právě baví spíš vymýšlet… Teď jsem našla rozdělané mikulášské ponožky, co jsm začala dělat loni (nebo předloni?
)
Ale něco bych pak děckám udělat mohla, to je pravda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
ja jsem kdysi, kdyz byly deti male, uhackovala vzdy ze dvou motivku (treba na deku) tasticky, ty jsem pripevnila na viko od krabice polepene vanocnim papirem a ozdobene retezem na stromecek. Do kazde nejakou drobnost a vydrzel spoustu let, protoze se daly v pohode vyprat. Deti je zboznovaly. A pamatuji se na ne dosud. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj maminky… tak co, budete letos svym ratolestem tvorit nejaky zajimavy adventni kalendar? Klid nezblaznila jsem se, vim ze je rijen, ale jak se znam, nez neco vymyslim a dokopu se k tomu abych zacala, tak budu nakonec rada kdyz to stihnu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit