Háčkařky, poraďte s čepičkou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5545
26.9.11 17:14

Háčkařky poraďte

Začla jsem háčkovat svou první čepičku a vybrala jsem tenhle vzor http://www.mimibazar.cz/navod.php?….
Jenže jsem se zasekla už u třetí řady, nevim jak s motivem. Do oka udělám prodloužený sloupek ale nevím jak udělat to řetízkové oko, to se musí zase nějak napíchnout do stejného oka nebo prostě jen jakoby naháčkuju jednu očko na ten prodloužený sloupek a napíhcnu do stejného oka až ten druhý pds?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5545
26.9.11 17:31

Tak uz vim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
26.9.11 17:32

Ahoj,pochopila si to správně a je to jak píšeš.Prodloužený sloupek,řetízkové oko a druhý do toho samého oka.Jedno oko vynechat a pokračovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
26.9.11 17:34

To je parádní návod, díky. jinak je to úplně jednoduchý - zřejmě háčkuješ v kruhových řadách - to zn. druhou řadu uzavřeš pevným okem, pak 3. řadu začneš tím, že nahradíč dlouhý sloupek 3 řetízkovými oky, pak ještě jedno oko (to "prostřední) a druhý dlouhý sloupek do místa, odkud vychází ten první )v tomhle případě odkud vychází ten "nahrazený). No a dál pokračuješ - vynecháš 1 oko z předchozí řady a do dalšího vpíchneš dlouhý sloupek, uháčkuješ řetízkové oko a do toho samého místa vpíchneš i druhý sloupek. zase jedno oko předchozí řady vynecháš, atd. Asi nevysvětluju dost polpopaticky, kdyžtak se ptej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat