Skleničky od příkrmů - co z nich vyrobit?

3866
25.9.11 14:53

sklenicky od prikrmu co z nich

ahoj maminky ..mozna to znate taky .. doma plno sklenicek z prikrmu a presnidavek .. co s tema sklenickama … vanoce se blizi .. napadlo me udelat svicinky a pbdarovat kamarady a rodinu a tak .. ale jake?? Mate nejaky tip?? Nejaky napad co s takovou sklenickou?? :-) za kazdy tip budu rada :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
25.9.11 15:05

Jej takové čičovinky s prominutím :mrgreen: z toho ani nedělej. Já bych je využila, (klidně i ty s tím blbým šroubováním) třeba na zamrazování příkrmů doma dělaných, nebo čehokoli jiného. Jinak koukám, že jsi z daleka, škoda, bych je za něco s tebou vyměnila. Nemáte někdo z Prahy 4 jich pár zbytečných? Somry, somry, dala bych vám za to třeba kupony z DM. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3866
25.9.11 15:08

:-D no prave cicovinky :-D na ty ja jsem obcas general … prave ze mam ze sunaru ty malicke na dobrou noc nebo jak se to jmenuje mam jich kolem dvaceti a pak ty vetsi s tim sroubovanim na dve veci jak ty rikas … :-) vis jak jsem zas takova ze kazdemu chci neco dat na kupovane darky nemam , abych obdarovala kazdeho koho bych chtela tak jsem si rikala ze neco z toho by slo :nevim: :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3866
25.9.11 15:09
Gina108 píše:
Jej takové čičovinky s prominutím :mrgreen: z toho ani nedělej. Já bych je využila, (klidně i ty s tím blbým šroubováním) třeba na zamrazování příkrmů doma dělaných, nebo čehokoli jiného. Jinak koukám, že jsi z daleka, škoda, bych je za něco s tebou vyměnila. Nemáte někdo z Prahy 4 jich pár zbytečných? Somry, somry, dala bych vám za to třeba kupony z DM. :wink:

no jak bych nic nevymyslela tak bych ti je poslala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
25.9.11 15:23

Pěkná ozdoba do kuchyně - nasypat v několika vrstvách různě barevné luštěniny, na víčko dát pěknou látku a ovázat provázkem nebo mašličkou. Nebo nasypat různé ořechy a zalít medem a třeba skleničku ozdobit barvama na sklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3866
25.9.11 15:26
Žižule píše:
Pěkná ozdoba do kuchyně - nasypat v několika vrstvách různě barevné luštěniny, na víčko dát pěknou látku a ovázat provázkem nebo mašličkou. Nebo nasypat různé ořechy a zalít medem a třeba skleničku ozdobit barvama na sklo.

zizule to je dobry napad s tim medem a to musi byt nejaky spsl med nebo staci treba lesni obycejny z obchou??nevyznam se v tom :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
25.9.11 15:28
kalimerko píše:
Gina108 píše:
Jej takové čičovinky s prominutím :mrgreen: z toho ani nedělej. Já bych je využila, (klidně i ty s tím blbým šroubováním) třeba na zamrazování příkrmů doma dělaných, nebo čehokoli jiného. Jinak koukám, že jsi z daleka, škoda, bych je za něco s tebou vyměnila. Nemáte někdo z Prahy 4 jich pár zbytečných? Somry, somry, dala bych vám za to třeba kupony z DM. :wink:
no jak bych nic nevymyslela tak bych ti je poslala :-)

To jsi hodná, ale to vy vyšlo draho a stejně by se to cestou rozbilo. No a co třeba udělat svíčky? Vosk a knoty se daj koupit a dovnitř naaranžovat třeba koření - hřebíček, koriandr, nebo kamínky, škebličky a zalít, na MMB bude určitě hafo návodů :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
25.9.11 15:35
kalimerko píše:
Žižule píše:
Pěkná ozdoba do kuchyně - nasypat v několika vrstvách různě barevné luštěniny, na víčko dát pěknou látku a ovázat provázkem nebo mašličkou. Nebo nasypat různé ořechy a zalít medem a třeba skleničku ozdobit barvama na sklo.
zizule to je dobry napad s tim medem a to musi byt nejaky spsl med nebo staci treba lesni obycejny z obchou??nevyznam se v tom :-(

Jakejkoliv tekutej med :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
25.9.11 15:37

Myslím,že do mrazáku se skleničky dávat nesměj?By mohly prasknout.
S tím medem to znám taky,stačí obyč.z obchodu,ale aby byl tekutej a přidá se tam pár ořechů nebo mandlí.
No a sklenička se může pomalovat barvou na sklo,nebo napsat nějaký nápis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3866
25.9.11 15:38

GINO to by slo taky … ja si spis predstavovala nejak tu sklenicku necim popatlat a tak … barvy na sklo jsou klasika :-) ale neco ja nevim lepidlo a krupice nebo pisek nebo ja nevim proste :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257

a co třeba z nich udělat kořenky, a nebo malinkatý květináčky. Nevim jestli pěstuješ doma kytky a kaktusy, ale udělala bych odřezky a nechala pustit kořeny. Pytel hlíny moc nestojí, pár pěkných kamínků taky u baráku najdeš a zasadila bych to do tý skleničky a udělala bych hekou mozaiku z hlíny a kamínků :palec: . Etiketu samozřejmě sundáš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3866
mahdalka píše:
S tím medem to znám taky,stačí obyč.z obchodu,ale aby byl tekutej a přidá se tam pár ořechů nebo mandlí.
No a sklenička se může pomalovat barvou na sklo,nebo napsat nějaký nápis.

to si myslim taky ze v mrazaku pukne pave … :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
25.9.11 15:41

Hmmm,nebo na ní nalepit mušličky a nebo jí potřít lepidlem a obalit v písku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
25.9.11 15:41
mahdalka píše:
No a sklenička se může pomalovat barvou na sklo,nebo napsat nějaký nápis.

Ale jo, můžou být v mrazáku, akorát to nesmíš narvat až po okraj. Já takhle běžně zamrazuju polívku do těch větších třeba od okurek a zatím žádná nehoda. :wink: No a teď vedle v diskuzi zas někdo píše, že příkrmy radši čerstvé, že zmrazované jsou hůř ztravitelné, ach jo, tak se na to mám vy… a zase vařit každý den? :think: To je dilema :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3866
25.9.11 15:46
mahdalka píše:
Hmmm,nebo na ní nalepit mušličky a nebo jí potřít lepidlem a obalit v písku :think:

ja misto muslicky etla musnicky :zed: uz jsem si predstavila jak chytam picurky a lepim je na sklenicku :zed: :pankac: :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat