Průjem a dort

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5230
26.4.14 19:42

Tak udělej normální dort, ale nedávej mu ho :nevim:. Ale za mě teda, když měli děti průjem ze zubů, tak stejně nějaká dieta byla k ničemu, tak jsem to neřešila a jedli normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986

@Etcetera78 vetsi babicka si to take necha vysvetlit, no ný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672

Při průjmu bych dort nedávala, při „hrozným“ průjmu vůbec ne. žádný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
26.4.14 19:43

@Malike jinak dokud mu nenasadis prisnou dietu, bude se z toho dostavat dlouho :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
26.4.14 19:44

Tak děláš dort pro kluka, nebo pro návštěvu? On to přežije i bez něj, návštěva at´se nadlábne. Jak jednoduchý 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
26.4.14 19:49

@CokeLady není špatný nápad..víte myslím že narozeniny nestojí na jednom dosrt,,malej je veselej kluk, nic ho netrápí jen průjem..
to spíš u nás je ted zdravotně pochmurno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
26.4.14 19:50

@AniNevim mužu jen dotaz co dáváte vy všechno když má takhle malé dítko průjem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
26.4.14 20:00

@Malike prvni den se snazim vynechat jidlo. Pokud nema hlad, nenabizim. Jinak treba jen nakrajim suchy rohlik (aspon jednodenniho stari). Rozvarenou ryzi s mrkvi (tu ale odmita). Aspon na 2 dny vynechat veskere mleko. Misto toho cerny oslazeny caj. Nejlepe z lednice po lzickach (rada od doktorky), maly ale studeny nechce, tak jsem davala pokojove teploty do flasky na mleko.
Druhy den uz lze krom rohliku nabidnout suche testoviny nebo suche rozstouchane brambory. Ja jsem je trochu redila vyvarem. Ovesne vlocky hodne rozvarene i se šlemem. Rozvarenou ryzi s mrkvi.
Treti den k predchozimu pridat vyvar.
Vetsinou staci.
Hlavne se pokusit vynechat mleko a co nejmin jist.
Funguje to i u dospelych.
Drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
26.4.14 20:03

@Malike a druhy den k veceru uz by sel i ten banan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
26.4.14 20:28

No já bych odložila oslavu my ji takto odkládáme pořád dokud nejsou všichni zdravý ;)
at je malýmu líp a rozhodně lehké jídlo spíš začít od začátku do diety at se z toho už dostane.
kolik je malému?

• Citovat
  • Upravit
14895
26.4.14 21:45

@Marry11 1 rok, ono kdyby to bylo jen velice úzký, přesunula bych to..ale fakt přijednou i příbuzný co jsou dál a udělali si na to čas..
proto jsem zvolila alternativu normální občerstvení pro nás. a nějakou dietní manmku pro malého..neřeknu kdyby to měl každý den a celý den, ale on to má nějak střídavě obden…ale taky né jinak často, zato pořádně…a už je to týden..a já jsem na tom obdobně…tak nevím. V pondělí jdeme k obvodní a hold zatím přeložíme o 14 dní neurologii, než bude fit.Je mu naštěstí rok, takže nějak zásadní zážitky mít z narozeninového dortu nebude a věřím že ho bude zajímat kopa dárku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí