Průjem a umělé mléko

Anonymní
25.5.20 12:15

Průjem a umělé mleko

Ahoj holky opět si jdu pro radu, už jsem fakt zoufalá. Kdo má hrozný průjem, takže samozřejmě nesmí sunar, ale on ho prostě vyžaduje, má hrozný hlad. A vydrží řvát, tak dlouho dokud mu ho nedám. On prostě normální stravu nemá moc jako jídlo prostě má potom hned hlad. Za normálních okolností je to jedno a neřeším to, ale teď je problém, protože ho nesmí. Koupila jsem mu na mléčnou rýžovou kaši a udělala jsem mu to s vodou místo sunaru a dala do toho banán jako náhražku vím že to taky na průjem není dobrý ale lepší než Sunar. Stejně to pomohl nepomohlo oni prostě kaše nechce nechutná mu to ani normálně jedině co mu chutná jako krupicová kaše. Nějaký nápad jak to řešit už bych se chtěla aspoň malinko vyspat musím fungovat v práci a teď nespí a řve hlady přes den to nějak osulim ale v noci prostě ne

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35886
25.5.20 12:18

Cože? Kolik je tomu dítěti? Co na to doktorka? Jiné UM než Sunar jste zkouseli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.20 12:22
@JancaS84 píše:
Cože? Kolik je tomu dítěti? Co na to doktorka? Jiné UM než Sunar jste zkouseli?
On má virózu jako průjem ne po mliku má mít dietu a um nám zakázala nemáme Sunar jako značku napsala jsem to jako Sunar ale myslím um
  • Citovat
  • Upravit
35886
25.5.20 12:33

Jo tak, že má bezmlecnou dietu. Tak asi zkusit nějaký rostliny mléko s krupicnou kaší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
25.5.20 12:57

Ahoj, tak kup UM, ktere neobsahuje laktozu, tak jsem to vzdy resila ja. Dela to nutrilon, beba, sunar uz myslim taky. Je drazsi, ale zase ho nespotrebujete tolik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová