Průjem jenom ráno

Anonymní
17.6.14 07:55

průjem jenom ráno

Ahoj,
je mě to takové blbé psát tady o svých střevních potížích normálně pod nikem :mrgreen:
Ale chctěla jsem se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenosti s průjmem, který u mě trvá už 2 týdny, ale jenom ráno :nevim: Ráno vstanu a musím vyloženě letět na záchod, mám docela hodně průjem, vodnatej, s kouskama stolice - omlouvám se za popis :poblion:
Potom mám celej den pokoj, první 3 dny jsem jedla endiaron, jakmile jsem zjistila že je to pravidelně jenom ráno, tak jsem se na to vyprdla a včera jsem si teda preventivně dala smectu.
Nejdřív jsem si myslela že to může být z toho horka co bylo, jenomže teď horko rozhodně není.
Nechce se mi hned letět k dr. kvůli tomu, že mám ráno průjem :roll: Ale pokud to bude přetrvávat tak určitě budu muset..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
193
17.6.14 08:16

A bolí tě i břicho? Nějaký křeče, které tě třeba vzbudí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.14 08:18

@Zabak_kvak nemám vůbec nic, jenom až vstanu, tak ucítím tlak nebo jak bych to řekla a prostě musím nutně na záchod. Ale že bych měla křeče nebo tak, tak to ne

• Citovat
  • Upravit
1325
17.6.14 08:35

Zkusila bych přísnou dietu - mohla by to být lehčí forma salmonely… měla jsem jí (žádné zvracení ani teplota)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
17.6.14 08:36

Tý jo, tak to bych si asi zašla k dr.. Já čas od času na průjem trpím, ale vždy mám i hroznou křeč a budí mě i v noci.. Nikde sem s tím nebyla, vždy to zase přejde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
17.6.14 08:58

Nejsi teď náhodou ve stresu? U mě se takhle projevují střevní neurozy, když mám nějaké větší starosti. Když jsem měla blbou práci tak jsem takhle lítala každý den cca půl roku. Byla jsem i na gastroskopii, kolonoskopii a vše ok. Jen nervy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
17.6.14 08:58

Může to byt od stresu. Je to lepší o víkendu, když nemusís do prace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.14 09:15

Ja jsem na MD, mala hodna, manzelstvi v pohode, takze to asi nee. Spis me napadlo ze jsem pred 2 mesici vysadila antikoncepci - migreny, tak nevim jestli by to mohlo byt tim..a taky ma zpozdeni ms, ale to si myslim ze bude urcite tim vysazenim

• Citovat
  • Upravit
1104
17.6.14 09:27

A nejseš v tom? Já totiž první tři měsíce u obouch jsem měla ráno vždycky prujem a zvracení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.14 09:33

@lynč test jsem si delala vcera ale vecer a negativni. K vuli tem praskum jsme se,,chranili" prerus. soulozi, takze nemuzu rict ze bych byla chranena na 100%..mozna si udelam ten test pozdejs pokud neprijde ms

• Citovat
  • Upravit
3477
21.2.16 14:03

Ahoj, tohle mě teď trápí taky. Nikdy jsem tohle neměla. Už šestý den mám střevní potíže, ale ne celý den, je to individuální, stačí jen malý pohyb a už mě to žene na záchod, nemůžu sníst ani blby piškoty. Doprovází křece a aji mě to budí v noci a hned musím zase letět na záchod, aj třeba 3× za sebou :-/ je to docela na prd tohle a zajímalo by mě, co to může být? Předtím jsem tohle měla třeba jenom jeden den a po prášku byl klid, ale tahle situace je úplně jiná. Nemám ani odvahu jít ven atd. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
21.2.16 16:09

Pred lety jsem mela mesic prujem taky jen rano, byly to problemy s jatry, mela jsem parazity. urcite zajdi k Dr. mohly by pomoct lactobacily nebo essentiale forte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.5.21 10:09

V

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.24 15:05

Škoda, že už se zakladatelka nejspíš neozve, ale zajímalo by mě, čím to nakonec bylo, protože řeším stejný problém.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex