Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Zabak_kvak nemám vůbec nic, jenom až vstanu, tak ucítím tlak nebo jak bych to řekla a prostě musím nutně na záchod. Ale že bych měla křeče nebo tak, tak to ne
Zkusila bych přísnou dietu - mohla by to být lehčí forma salmonely… měla jsem jí (žádné zvracení ani teplota)
Tý jo, tak to bych si asi zašla k dr.. Já čas od času na průjem trpím, ale vždy mám i hroznou křeč a budí mě i v noci.. Nikde sem s tím nebyla, vždy to zase přejde..
Nejsi teď náhodou ve stresu? U mě se takhle projevují střevní neurozy, když mám nějaké větší starosti. Když jsem měla blbou práci tak jsem takhle lítala každý den cca půl roku. Byla jsem i na gastroskopii, kolonoskopii a vše ok. Jen nervy…
Může to byt od stresu. Je to lepší o víkendu, když nemusís do prace?
Ja jsem na MD, mala hodna, manzelstvi v pohode, takze to asi nee. Spis me napadlo ze jsem pred 2 mesici vysadila antikoncepci - migreny, tak nevim jestli by to mohlo byt tim..a taky ma zpozdeni ms, ale to si myslim ze bude urcite tim vysazenim
A nejseš v tom? Já totiž první tři měsíce u obouch jsem měla ráno vždycky prujem a zvracení.
@lynč test jsem si delala vcera ale vecer a negativni. K vuli tem praskum jsme se,,chranili" prerus. soulozi, takze nemuzu rict ze bych byla chranena na 100%..mozna si udelam ten test pozdejs pokud neprijde ms
Ahoj, tohle mě teď trápí taky. Nikdy jsem tohle neměla. Už šestý den mám střevní potíže, ale ne celý den, je to individuální, stačí jen malý pohyb a už mě to žene na záchod, nemůžu sníst ani blby piškoty. Doprovází křece a aji mě to budí v noci a hned musím zase letět na záchod, aj třeba 3× za sebou :-/ je to docela na prd tohle a zajímalo by mě, co to může být? Předtím jsem tohle měla třeba jenom jeden den a po prášku byl klid, ale tahle situace je úplně jiná. Nemám ani odvahu jít ven atd. ![]()
Pred lety jsem mela mesic prujem taky jen rano, byly to problemy s jatry, mela jsem parazity. urcite zajdi k Dr. mohly by pomoct lactobacily nebo essentiale forte.
Škoda, že už se zakladatelka nejspíš neozve, ale zajímalo by mě, čím to nakonec bylo, protože řeším stejný problém.
Ahoj,
Ráno vstanu a musím vyloženě letět na záchod, mám docela hodně průjem, vodnatej, s kouskama stolice - omlouvám se za popis 
Ale pokud to bude přetrvávat tak určitě budu muset..
je mě to takové blbé psát tady o svých střevních potížích normálně pod nikem
Ale chctěla jsem se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenosti s průjmem, který u mě trvá už 2 týdny, ale jenom ráno
Potom mám celej den pokoj, první 3 dny jsem jedla endiaron, jakmile jsem zjistila že je to pravidelně jenom ráno, tak jsem se na to vyprdla a včera jsem si teda preventivně dala smectu.
Nejdřív jsem si myslela že to může být z toho horka co bylo, jenomže teď horko rozhodně není.
Nechce se mi hned letět k dr. kvůli tomu, že mám ráno průjem