Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
ahoj u nas mame to same, chtela jsem taky zalozit kvuli tomu diskusi. davam mu i probiotika a chvilku je to lepsi a zase dneska mej prujem. sice mu vyrostl dalsi zub, ale nevim jestli to muze bejt k tomu.
Anonymní píše:
Ahojky,náš malej 16m. má už skoro 14dnů průjem-né tedy vodový.kaká jen ráno max.ještě odpoledne.
Měl nový sunar vanilkový,myslela jsem,že je to po něm,koupila jsem obyč. a pár dní tuhý bobek,ale pak znovu. Jinak mu nic není-teploty,zvracení nic.Jí stále to samé.
nemáte někdo zkušenost?
Určitě bych zašla za Dr.
Ahoj, tak něco podobného u mého syna(22m) probíhá už tři neděle ![]()
Začátkem srpna měl ošklivou střevní chřipku i s teplotami přes 39. Za 5dní byl pokoj, klasický hlenovitý průjem sice zmizel, ale kašovitá (u syna nezvaklé)stolicew trvá. Měl 2× vyšteření stolice na salmonelu a jiné, je potvrdili malý nález „E.coli“, ale to prý není tak silný důvod
Dostal na 14dní Enterol, dietu bezmléčnou(kromě bílého jogurtu a Lučiny na chleba nesmí nic mléčného, a pít pouze Nutrilon Low Lactose - od malička je na Nutrilon AC) a bezmastnou(žádné oleje na vaření nebo máslo). Koncem týdne se máme ozvat, případně půjde na odběr krve kvůli alergii na lepek - během chřipky musel jíst rohlíky a suchary, které předtím dost odmítal ![]()
Uvidíš, co ti řekne Dr. nenechávala ybch to jentak být ![]()
Našemu taky rostly stoličky,ale už je má venku a furt to trvá. Už se mi to nějak nezdá,zajdeme raději k dr.
Mala to mela taky po case jsem zjistila ze kdyz udela bobka do nocniku je to ok. Ona se do plinky vykakala ale nepipla ze tam neco ma takze nejakou dobu chodila s bobkem a jak do toho curala tak to udelalo co udelalo.Staci par minut.
Holky, náš malej to teď měl taky a pak mu vylezl zub. Zlepšilo se to trochu, vylezl další a byl klid. Starší syn to tak taky měl, ne teda u všech zubů.
kajule87 píše:
Holky, náš malej to teď měl taky a pak mu vylezl zub. Zlepšilo se to trochu, vylezl další a byl klid. Starší syn to tak taky měl, ne teda u všech zubů.
No, u nás to zuby nejsou anbeo jsme si ještě nevšimla
Chybí mu jen pětky, tak možná lezou, ale já tam nic nevidím ![]()
Náš malý(13m) to má taky tak. Někdy kaká i 3× denně. Dneska jsem se na to ptala dr. a řekla mi, že to tak prý některé děti mají. Přibral hezky, tak je vše prý v pořádku. ![]()
Koukám, že je nás tu víc, kdo s tímto má teď problém, moje dcera(9,5m)to má již 14dní, kaká 2-3× denně, dnes asi 6×. NBení to vodový průjem, jen takové řidší. Lezou jí zuby, do toho má rýmu, prořízl se jeden, je¨ště 2 má úplně brutálně nateklé, tak snad už to bude. jinak jí také nic není, lumpačí a jí jako jindy. Dávám jí teď asi 3-4dny smectu, je to stejné. Dr říkal, zte to budou zuby, pokud to nepřejde až vylezou mám přijít
Anonymní píše:
Ahojky,náš malej 16m. má už skoro 14dnů průjem-né tedy vodový.kaká jen ráno max.ještě odpoledne.
Měl nový sunar vanilkový,myslela jsem,že je to po něm,koupila jsem obyč. a pár dní tuhý bobek,ale pak znovu. Jinak mu nic není-teploty,zvracení nic.Jí stále to samé.
nemáte někdo zkušenost?
Ahoj máme to taky a naše sousedka taky, ona byla u Dr i s hovnkem a řekli jí, že nic nenašli. Já si myslím, jestli to nemá nějakou spojitost s tím teplem a ovocem, náš malý to má když mu dávám přes den ovoce
zoubky píše:kajule87 píše:No, u nás to zuby nejsou anbeo jsme si ještě nevšimla
Holky, náš malej to teď měl taky a pak mu vylezl zub. Zlepšilo se to trochu, vylezl další a byl klid. Starší syn to tak taky měl, ne teda u všech zubů.Chybí mu jen pětky, tak možná lezou, ale já tam nic nevidím
Jé ten je pěkný =)
Trolíci píše:zoubky píše:Jé ten je pěkný =)kajule87 píše:No, u nás to zuby nejsou anbeo jsme si ještě nevšimla
Holky, náš malej to teď měl taky a pak mu vylezl zub. Zlepšilo se to trochu, vylezl další a byl klid. Starší syn to tak taky měl, ne teda u všech zubů.Chybí mu jen pětky, tak možná lezou, ale já tam nic nevidím
Myslíš syna? Děkuji ![]()
zoubky píše:Trolíci píše:Myslíš syna? Děkujizoubky píše:Jé ten je pěkný =)kajule87 píše:No, u nás to zuby nejsou anbeo jsme si ještě nevšimla
Jojo prcek =)
nemáte někdo zkušenost?