Průjem plně kojeného miminka

197
16.7.06 20:54

Průjem plně kojeného miminka

Ahoj maminky,
prosím o radu, moje malá Nikolka je stará 3 neděle a dneska jsem si všimla, že má dost řídkou stolici, ale nevím, jestli to je průjem nebo ne. Nevíte, jak vypadá průjem u plně kojeného miminka? A jak se dá léčit? Moc děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3678
16.7.06 21:18

Ahoj,

řídká stolice u miminek je myslím normální.. nám to někdy z plínky skoro vytékalo :) Nedá se tomu říkat průjem, je to běžné..
Divné by bylo, kdyby mělo hovínko nějakou zvláštní barvu.. zelená stolice je myslím hladová..

Mimochodem mám taky Nikolku, ale už trochu větší :):)

Jarka a Nikolka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
16.7.06 21:46

Jestli je Nikolka jinak spokojená,normálně pije,tak může být pokakaná u každého přebalení :wink: a opravdu dost tekutě :lol:
I kdyby se jednalo o průjem ,tak se dál normálně kojí.Velká fontanela by neměla být propadlá,byla by to známka nedostatku tekutin.

tak to zvládněte Kira

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
16.7.06 21:50

Vitek mel velmi ridkou stolici treba i 10× denne a nevim kolik tydnu. Je to normalni u plne kojeneho miminka. A my prevlikali a prevlikali.
Ne vzdycky musi byt zelena stolice hladova. Pry muze zezelenat v plince.
Souhlasim, ze pokud miminko normalne ji a pribyva a je spokojene, je vse OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
17.7.06 00:11

Ahoj,

dcara měla průjem hned po narození,doslova z ní tekla voda, řešila jsem to s pediatrem a ten mi doporučil upravit moji stravu a já měla brát Nutrolin B ( nebo Lacidofil), že se to přes mlíko dostane k mimču. Nebo mu může vadit něco projímavého ve tvé stravě.Jinak řídkou stoličku ( různých barev - od hnědé přes žlutou až po zelenou) měla celou dobu, občas to proteklo i plínou, jen už nekakala vodu. Pokud je mimčo spokojené, tak to neřeš, je to normální.Z

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.5.23 15:00

Průjem 2 měsíčního miminka

Dobry den, jsem už celkem zoufalá … syn ma už druhy tyden prujmik … doktorka nám nasadila bebu bez laktozy a k tomu mrkvovo-ryzovy odvar po dobu používání odvaru se stolice vrátila zpět k normálu měl to kasovity a pak krásné pevný jenže doktorka řekla ze mam postupně přestat dávat odvar a dávat jen mliko … jenže co jsem to tedy vysadila ma zase opět prujmik … ještě podotknu ze byl na rotavirech a když mu dělala ster vyšel pozitivní …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí