Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
nevíte, prosím, ve kterém obchodě s těhotenským oblečením v Praze bych sehnala bokovky? Při minulém těhotenství jsem je měla z Tveretu, ale na jejich internetových stránkách už nic podobného nemají. Kalhoty přes bříško nechci, vůbec mi nesedí. Lacláče jsem měla také, ale prakticky to byla zbytečná investice, skoro jsem je nevyndala ze skříně, bylo mi v nich pořád horko. I když teď čekám mimčo na zimu a možná se budou ještě hodit.
Koukala jsem zatím v C&A a nic z toho, co jsem si zkoušela, bych nemohla mít, prostě mi ty střihy nesedí (všechno přes bříško a navíc přes velké bříško a já potřebuju něco, co můžu nosit už teď, kdy se přestávám vejít do svých kalhot, ale mamutí břicho zatím v nedohlednu).
Nevíte, jestli v prodejně Tveretu nemají větší výběr než ukazují na internetu? Případně budu ráda za jiné tipy, kam se vydat. Protože to pro mě znamená jít s mrňousem, kterého obchody moc nebaví, tak bych alespoň ráda šla trochu na jisto.
Ulrika
ahojky, zkus www.tehulky.cz myslím že jsem je tam zahlédla
Zlatka
Ahoj,
já osobně jsem kupovala bokovky po netu, zn. Bebefield, bohužel stránku už si nepamatuju, ale vyhledávač určitě něco najde ![]()
Vypadají super, ale i teď v 30tt mi po pár krocích sjíždějí, nemám žádný boky a zadek, tak je moc nenosím a když tak s kšandama pod tričkem ![]()
Velikosti této značky odpovídají skutečnosti, takže není třeba brát radši větší ![]()
Přeju hodně štěstí.
Larina
Ahojky,
ja jsem kupovala bokovky v Babyparku na Zlicine, byla to tusim znacka Maternity, ale nejsem si jista. Mely sirsi pruzny pas akorat pod brisko. Kupovala jsem je uz s velkym pupikem, ale krasne mi sedly i poporodu. Maji i takove ty stahovaci gumicky na knoflik na pritahnuti.
Preji dobrou ruku pri nakupu ![]()
Mata
Ulrika
taky jsem měla bokovky z Tveretu ![]()
A jsem si 100% jistá, že je tenkrát na netu neměli, ale v kamenném obchodě naprosto běžně. Oni mají na netu jen mizivou část oblečení…
Tak si tam zkus brnknout, myslím, že by je těžko přestali prodávat, protože o ně byl velký zájem ![]()
Peťula