Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dopln si tekutiny a buď v klidu! Myslím, ze těhotných s průjmem v létě je víc.
Ja bych si to uhli nebo smectu vzala. Pravdepodobne byl meloun trochu chycenej a tohle pomuze to navazat a dostat z tela pryc. Babicka jednou po melounu mela prujem fakt dlouho az k doktorce musela
Jestli byl meloun dobre umyty, nez se rozkrajel, tak bych se nebala, par dni diety a bude to ok..hlavne hodne pit, cistou vodu
Smectu nebo černé uhlí si klidně dej, ty se vůbec že střeva nevstrebavaji, působí jen lokálně. A já bych si tipla, že melounu vůbec nic nebylo, ale kombinace s mlékem a magnosolvem je smrtící ![]()
@Kelliee píše:
Meloun + mléko + magnosolv, odvážná to holka
To teda..na tuhle kombinaci bych si netroufli ani já a to mě jen tak něco neprozene..
Zakladatelko jen si tu smectu nebo uhlí vem..to se do těla nevstřebává naopak to na sebe váže to co tě prohání a veme to sebou z těla ven…a jak už psali ostatní dostatek tekutin..
Tahle kombinace je docela smrtak. Jinak můj partner se pos* pokazde, když sní meloun a to ani nemusí před tím pít mliko. Meloun obsahuje hrozně moc vody a někdo nemusí tu nálož tekutin snést dobře, tělo to nezvládá a rychle se toho zbaví. Navíc v těhotenství je trávení trochu omezené, střevo nemá tolik místa a může tě to prostě prohnat. Dej si normálně uhlí a počkej do druhého dne, mělo by se to upravit.
Já se letos po melounu vždy zese… a to nejsu ani těhotná, nepiju ve velkým mlíko ani neberu Magnosolv ![]()
Po melounu mám lítavou pokaždý a přesto mu neodolám😄. Ale jinak černé uhlí je lék, který je v těhu bezpečný, tak jestli není lepší si ho vzít než se trápit😉. Možná bys miminku,,ublížila” víc dehydratací z průjmu než tím, že si vezmeš černé uhlí😇.
Snědla jsem ve středu večer v 31tt meloun. Nebyl kyselý, nesmrdel, byl v ledničce asi pět dní, ale připadal mi bledsi a trochu bez chuti, říkám si, že asi nedozraly. Ve čtvrtek odpoledne křeče a bolesti v krizi a brise v pravidelných intervalech, už jsem skoro myslela, že rodim. A doteď jsem byla asi šestkrát na záchodě, totální voda, ale bez hlenu a krve. Křeče ani bolesti už nemám a kromě toho průjmu už je mi dobře. Nevím, jestli byl meloun zkažený anebo je to kombinace s tím, že jsem ten den vypila asi litr mléka a užívám Magnosolv. Myslíte, že je nutné to konzultovat na gynde nebo ne? Abych nějak neohrozila mimi nebo něco na něj neprenesla. Zase tam nechci řešit úplně ptákoviny. Vím, že můžu Smectu, černé uhlí (ale snažím se všem lekum Teda vyhnout, takže se mi užívat nechce). Pohyby asi normální. Děkuji.