Nevolnosti v 33tt

18.8.22 11:18

Nevolnosti v 33tt

Dobrý den, čtu si tu jak před porodem vám bývá kolikrát na zvracení a prujem, jsem 33 tt takže by mi bylo divny asi kdybych rodila ale stejně se zeptam :srdce: od rána je mi strašně blbě od zaludku, dvakrát jsem už zvracela a lehčí prujem jsem mela rano, beru železo, muže to byt třeba tím? Nebo se už něco chystá??? krece v brisku jsem mela Jak jsem vstala ale nejsem si jista jestli to byli poslicci, asi je stále nepoznam :( a jsem dost unavena do toho, nic se mi nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35869
18.8.22 12:30
@Denisa050505 píše:
Dobrý den, čtu si tu jak před porodem vám bývá kolikrát na zvracení a prujem, jsem 33 tt takže by mi bylo divny asi kdybych rodila ale stejně se zeptam :srdce: od rána je mi strašně blbě od zaludku, dvakrát jsem už zvracela a lehčí prujem jsem mela rano, beru železo, muže to byt třeba tím? Nebo se už něco chystá??? krece v brisku jsem mela Jak jsem vstala ale nejsem si jista jestli to byli poslicci, asi je stále nepoznam :( a jsem dost unavena do toho, nic se mi nechce

Nejspíš máš v bříšku střevní virózu.
Mimochodem pojímá hořčík, železo spíš ucpává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65227
18.8.22 12:47
@JancaS84 píše:
Nejspíš máš v bříšku střevní virózu.
Mimochodem pojímá hořčík, železo spíš ucpává.

Ja mivam zzeleza prujem, snesu jen jeden druh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.22 13:09

Taky jsem ve 33t. Mě se dělá na zvracení z tepla. Nevolnosti jsem žádné ve 2 těhu neměla a teď tohle když je horko a dusno. Docela mě to překvapilo a lepím se na klímu, kde se dá :roll:.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky