Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, čtu si tu jak před porodem vám bývá kolikrát na zvracení a prujem, jsem 33 tt takže by mi bylo divny asi kdybych rodila ale stejně se zeptam
od rána je mi strašně blbě od zaludku, dvakrát jsem už zvracela a lehčí prujem jsem mela rano, beru železo, muže to byt třeba tím? Nebo se už něco chystá??? krece v brisku jsem mela Jak jsem vstala ale nejsem si jista jestli to byli poslicci, asi je stále nepoznam
a jsem dost unavena do toho, nic se mi nechce
@Denisa050505 píše:
Dobrý den, čtu si tu jak před porodem vám bývá kolikrát na zvracení a prujem, jsem 33 tt takže by mi bylo divny asi kdybych rodila ale stejně se zeptamod rána je mi strašně blbě od zaludku, dvakrát jsem už zvracela a lehčí prujem jsem mela rano, beru železo, muže to byt třeba tím? Nebo se už něco chystá??? krece v brisku jsem mela Jak jsem vstala ale nejsem si jista jestli to byli poslicci, asi je stále nepoznam
a jsem dost unavena do toho, nic se mi nechce
Nejspíš máš v bříšku střevní virózu.
Mimochodem pojímá hořčík, železo spíš ucpává.
@JancaS84 píše:
Nejspíš máš v bříšku střevní virózu.
Mimochodem pojímá hořčík, železo spíš ucpává.
Ja mivam zzeleza prujem, snesu jen jeden druh
Taky jsem ve 33t. Mě se dělá na zvracení z tepla. Nevolnosti jsem žádné ve 2 těhu neměla a teď tohle když je horko a dusno. Docela mě to překvapilo a lepím se na klímu, kde se dá
.