Celerová polévka v těhotenství

14
18.8.22 13:21

celerova polevka

Zdravim vas,

mohly byste mi jen poradit.
Snedla jsem dnes pulku misky celerove polevky, jsem v 15 tt.No a pry celer neni v těhotenství doporocuvan.No tak ted nevim, nenapadlo mne to zjistovat predtim, jinak si davam pozor. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24992
18.8.22 13:24

:mrgreen: umřete, všichni umřete na misku celerove polivky. Určitě. Běžná smrt, přece.

Přemejšlej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
18.8.22 13:24

Porodis malý celer. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
18.8.22 13:26
@Svistice píše:
Porodis malý celer. :zed:

A teď je otázka, jestli řapíkatý nebo bulvový. To bude napětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
18.8.22 13:27
@gaja19 píše:
Zdravim vas,mohly byste mi jen poradit.
Snedla jsem dnes pulku misky celerove polevky, jsem v 15 tt.No a pry celer neni v těhotenství doporocuvan.No tak ted nevim, nenapadlo mne to zjistovat predtim, jinak si davam pozor. :zed:

Prosím tebe, celer ti ublíží míň než spousta věcí, které by ti klidně doporučovali. Zachovej klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beruska97
18.8.22 13:30

Proč se nesmí celer? :lol: jsem 17 týden a pomalu každej den se tu dozvím nějakou novinku co nesmím jíst nebo dělat :think:

• Citovat
  • Upravit
14
18.8.22 13:36

Ženské, ja vim, sama někdy hledim, co tu kdo vypoti.Ale jako ten celer mne dostal, jako nechapu, proc by sa nemel, dik vam za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76779
18.8.22 13:44
@gaja19 píše:
Zdravim vas,mohly byste mi jen poradit.
Snedla jsem dnes pulku misky celerove polevky, jsem v 15 tt.No a pry celer neni v těhotenství doporocuvan.No tak ted nevim, nenapadlo mne to zjistovat predtim, jinak si davam pozor. :zed:

to je nějaká nová soutěž emimina? o nejstupidnější těhotenský dotaz na jídlo? :zed:
ale nevyhraješ, nejstupidnější se mi zatím zdá dotaz na polknutí slané vody při plavání ve 4 tt. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
18.8.22 13:45

O celeru se rika, ze muze prekrvit panev a vyvolat potrat, ake to bys ho musela snist kvantum, ne pulku misky polevky, ale ladovat se s nim od rana do vecera den ci den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
18.8.22 13:45
@stinga píše:
to je nějaká nová soutěž emimina? o nejstupidnější těhotenský dotaz na jídlo? :zed:
ale nevyhraješ, nejstupidnější se mi zatím zdá dotaz na polknutí slané vody při plavání ve 4 tt. :mavam:

Pamatuju dotaz, jestli může těhotná kiwi a jestli může doma uklízet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76779
18.8.22 13:47
@Svistice píše:
Pamatuju dotaz, jestli může těhotná kiwi a jestli může doma uklízet.

jo, na to už jsem zapomněla, asi si to začnu zapisovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42504
18.8.22 13:47
@stinga píše:
ale nevyhraješ, nejstupidnější se mi zatím zdá dotaz na polknutí slané vody při plavání ve 4 tt. :mavam:

To jako fakt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42504
18.8.22 13:49

Děvčata, já ty těhotenský i kojící hormony chápu, ale opravdu není třeba se začít chovat jako po amputaci mozku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
18.8.22 13:50
@stinga píše:

Tak on muze opravdu uskodit, ja piju hodne zeleninove smoothie a celer mo vylozene v tehotenstvi jel a maso mi v tehotenstvi nedelalo dobre, tak jsem ho vysadila a byla vegetarianka po dobu tehotenstvi, v prvni pulce, bylo mi po nem zle a sama moje gynekolozka mi rikala at si dam pozor na celer a nepiju a nejim ho ve velkem mnozstvi, ze v ranem tehotenstvi muze vyvolat potrat nejaka latka v nem a ze v pokrocilem tehotenstvi se naopak dava, aby vyvolal porod, ale mysleno ve vetsim mnozstvi..ne jedna miska polevky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76779
18.8.22 13:53
@Betty MacDonald píše:
To jako fakt?

jo slaná voda ve 4 tt. tu byla nedávno, ale jak to najít? název diskuse si nepamatuju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí