Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravim vas,
mohly byste mi jen poradit.
Snedla jsem dnes pulku misky celerove polevky, jsem v 15 tt.No a pry celer neni v těhotenství doporocuvan.No tak ted nevim, nenapadlo mne to zjistovat predtim, jinak si davam pozor. ![]()
umřete, všichni umřete na misku celerove polivky. Určitě. Běžná smrt, přece.
Přemejšlej.
@Svistice píše:
Porodis malý celer.
A teď je otázka, jestli řapíkatý nebo bulvový. To bude napětí.
@gaja19 píše:
Zdravim vas,mohly byste mi jen poradit.
Snedla jsem dnes pulku misky celerove polevky, jsem v 15 tt.No a pry celer neni v těhotenství doporocuvan.No tak ted nevim, nenapadlo mne to zjistovat predtim, jinak si davam pozor.
Prosím tebe, celer ti ublíží míň než spousta věcí, které by ti klidně doporučovali. Zachovej klid.
Proč se nesmí celer?
jsem 17 týden a pomalu každej den se tu dozvím nějakou novinku co nesmím jíst nebo dělat ![]()
Ženské, ja vim, sama někdy hledim, co tu kdo vypoti.Ale jako ten celer mne dostal, jako nechapu, proc by sa nemel, dik vam za reakce
@gaja19 píše:
Zdravim vas,mohly byste mi jen poradit.
Snedla jsem dnes pulku misky celerove polevky, jsem v 15 tt.No a pry celer neni v těhotenství doporocuvan.No tak ted nevim, nenapadlo mne to zjistovat predtim, jinak si davam pozor.
to je nějaká nová soutěž emimina? o nejstupidnější těhotenský dotaz na jídlo? ![]()
ale nevyhraješ, nejstupidnější se mi zatím zdá dotaz na polknutí slané vody při plavání ve 4 tt. ![]()
O celeru se rika, ze muze prekrvit panev a vyvolat potrat, ake to bys ho musela snist kvantum, ne pulku misky polevky, ale ladovat se s nim od rana do vecera den ci den.
@stinga píše:
to je nějaká nová soutěž emimina? o nejstupidnější těhotenský dotaz na jídlo?
ale nevyhraješ, nejstupidnější se mi zatím zdá dotaz na polknutí slané vody při plavání ve 4 tt.
Pamatuju dotaz, jestli může těhotná kiwi a jestli může doma uklízet.
@Svistice píše:
Pamatuju dotaz, jestli může těhotná kiwi a jestli může doma uklízet.
jo, na to už jsem zapomněla, asi si to začnu zapisovat
@stinga píše:
ale nevyhraješ, nejstupidnější se mi zatím zdá dotaz na polknutí slané vody při plavání ve 4 tt.
To jako fakt?
Děvčata, já ty těhotenský i kojící hormony chápu, ale opravdu není třeba se začít chovat jako po amputaci mozku…
@stinga píše:
Tak on muze opravdu uskodit, ja piju hodne zeleninove smoothie a celer mo vylozene v tehotenstvi jel a maso mi v tehotenstvi nedelalo dobre, tak jsem ho vysadila a byla vegetarianka po dobu tehotenstvi, v prvni pulce, bylo mi po nem zle a sama moje gynekolozka mi rikala at si dam pozor na celer a nepiju a nejim ho ve velkem mnozstvi, ze v ranem tehotenstvi muze vyvolat potrat nejaka latka v nem a ze v pokrocilem tehotenstvi se naopak dava, aby vyvolal porod, ale mysleno ve vetsim mnozstvi..ne jedna miska polevky..
@Betty MacDonald píše:
To jako fakt?
jo slaná voda ve 4 tt. tu byla nedávno, ale jak to najít? název diskuse si nepamatuju ![]()