Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Průjem je u covidu běžný příznak…odezní to, doporučuji minerálky, na doplnění minerálů a dietu, nic jiného…držte se
Šla bych do hylaku.
No a rehydrataci pij buď kulíška z lekárny a nebo smíchej 2 l vody 1 l pomerančového džusu 60 g cukru a 8 g soli a pij to tak po deckách průběžně celý den.
Dneska už jsem byla od odpoledne asi 15×, prosím mám doma ještě loperon vadil by k tomu endiaronu který jsem měla cca ve 3 odpoledne? Já už jsem z toho příšerně vyčerpaná, chtěla bych spát, ale kvůli záchodu to nejde, probudí mne to. Děkuji
Smectu, rýžový vývar, dietu a koupit kulíška. Držím palce, ať jste brzy fit.
Ja mela teda prujem po ockovani na covid. Kazdopadne mi pomohla smecta.
@kve-tinka píše:
Endiaron klidně 3×2tbl…hlavně pít, klidně po lžičkách.
Dekuji, takže to nemůže nic udělat, když to navýší než je v přívalovém letáku? Já totiž nejsem zdravotník. Moc dekuji
@Anonymní píše:
Dekuji, takže to nemůže nic udělat, když to navýší než je v přívalovém letáku? Já totiž nejsem zdravotník. Moc dekuji
já jsem a můžu ti říct, že jsem v životě Endiaronu leták nečetla, a jedla jsem klidně tak, jak píšu výš ![]()
Endiaron je k ničemu, je to střevní dezinfekce. Kup si Smectu, černé uhlí nebo jiné zahušťovadlo.
@kve-tinka píše:
já jsem a můžu ti říct, že jsem v životě Endiaronu leták nečetla, a jedla jsem klidně tak, jak píšu výš
Moc Vám děkuju, zkusím cokoliv, než běhat každých deset minut
Doby den jsem covid + a mám ode dneška silný průjem, jako lítám každou chvíli a jde že mne jen Voda, mám strach, že za chvíli budu z toho dehydratovana i když tekutiny doplňuji, vzala jsem si 2× endiaron a nezabralo to, poradíte jestli to ještě s něčím zkombinovat?