Dítě má průjem s pauzami

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
z92
319
31.5.22 09:41

Průjem s pauzami

Zdravím… v pátek začala mít dcera slabě řídkou stolici, nasadili jsme černé uhlí, Hylac forte, Enterol- vše s patřičnými rozestupy, samozřejmě ten pátek na záchod běhala často, sobota- ráno běhačky (během hodiny 5× na wc) a pak jako když utne- nic a další „rande s toaletou“ po pul dni, někdy odpoledne a zase to samé (během první hodiny častěji, do večera se rozestupy mezi nutností jít na záchod zvětšovaly, takže relativně v poklidu si na ten záchod zašla, vždycky to stihla) k večeru to celkem ustalo, neděle ráno, stejná situace, ale s tím rozdílem, že stolice byla defacto jako voda, tak to už jsem nečekala a zašli jsme na pohotovost- dostali jsme Tasectan a Probion, po požití absolutní klid až do úterního rána, kdy dneska vstáváme a všimnu si, že má pyžamko lehce špinavé a ráno zase šla dvakrát na wc… (teď nevím jak na tom je, je u babičky a já v práci) Jako co tohle je za „průjem“? Měli jste to někdo, tak zvláštně s pauzami…? Na dietě je od toho ptáku, pitný režim dodržujeme, teplotu nemá, bříško ji nebolí, je čilá, není na ní vůbec poznat, že by jí něco bylo… takže nevím jestli odpoledne nezajít k dětskému i se vzorkem…? Díky za reakce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27584
31.5.22 10:26

Tak zabírají jí ty léky, kdyby je neměla tak má normální průjem jako ty si představuješ ale protože je má tak jí pomáhají a má jen takový to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
z92
319
31.5.22 10:44

@ka2ka dobře tak ale kdyby zabíraly tak ho nemá vůbec ne?… a ne jeden den nic a druhý den pak zase ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27584
31.5.22 10:49
@z92 píše:
@ka2ka dobře tak ale kdyby zabíraly tak ho nemá vůbec ne?… a ne jeden den nic a druhý den pak zase ano

tak oni nezaberou hned to chvíli trvá :nevim: u dětí klidně týden než je průjem přejde úplně záleží taky z čeho ho měli, jak silný, to není že si vzali léky a hurá druhý den dobrý, mladší se připr. dnul klidně 2× denně ještě po víc jak týdnu u toho ty průjmy jsou na dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
31.5.22 10:54

U nás před týdnem řádila divná střevní chřipka která měla příznaky taky ve vlnách. Už celý den dobrý a zase udeřila. To říkalo víc lidí v širším okolí. Úplný klid byl až po týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
z92
319
31.5.22 10:57

@Lori 5 Dobře, díky… no kolegyně taky říkaly něco podobného… takže počkám týden a pak k lékaři…? kdyby nepřešlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
31.5.22 11:02

@z92 tak ono to v celku nebylo tak dramatické, jen dlouhé a otravné. Úplně jsem vyřadila mléčné výrobky ještě ba pár dnů po odeznění a dceři jsem týden dávala bebu bez laktózy. Myslím, že na dietě to odezní samo. Pokud nebude hrozit dehydratace, k doktorovi bych s tím asi nechodila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
z92
319
31.5.22 11:12

@Lori 5 Ok, díky, já jsem takovej hysterik :roll: ale jo, vyčkáme ten týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
31.5.22 11:46
@Lori 5 píše:
U nás před týdnem řádila divná střevní chřipka která měla příznaky taky ve vlnách. Už celý den dobrý a zase udeřila. To říkalo víc lidí v širším okolí. Úplný klid byl až po týdnu.

U nas úplně to samé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
z92
319
31.5.22 12:11

@hanzbl00 Hm, takže něco „řádí“ :nevim: díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
31.5.22 12:53
@z92 píše:
@Lori 5 Ok, díky, já jsem takovej hysterik :roll: ale jo, vyčkáme ten týden…

Já to chápu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
23.6.22 16:51

Taky mám dotaz ohledně vyprazdňování - dcera šla ráno dvakrát po sobě na záchod a byla taková ukňouraná, tak jsem ji raději nechala doma. Během dne šla ještě dvakrát, konzistence celkem normální (měkčí než obvykle, protože normálně má bobky tvrdý jako šutr) a já mám dilema, jestli jí dát zítra do školky. Normálně bych to neřešila a nechala si jí doma, ale mají besídku, loučení se školkou a bylo by jí líto to přijít. Tak nevím. Jako průjem mi to nepřišlo ale normální to taky není a nechci někoho ohrozit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí