Průjem trvá 5 dní

Anonymní
24.10.24 18:59

Průjem trvá 5 dní

Ahoj,

v pondělí jsem dostala prujem a trval do stredy, ale na wc jsem sla tak jednou max 2× za den, nic nebolelo a tak jsem to neresila. Vcera jsem mela uz normlani stolici, ale od dnešního rana s prominutim se*ru jenom vodu :D Byla jsem snad uz 30× a uz nastala i mensi nehoda :( Rano jsem tedy i zvracela. Horecku nejspis nemam, ale mam strasny krece v brise. Bricho me bolelo uz vcera cely den v kuse, ale bolelo me to jakoby v horni casti břicha. Ne okolo pupíku, ted me to samozrejme boli vsude. Brala jsem tedy ten hylak a nyni jsem si vzala i imodium a neprijde mi, ze by to zabralo. Jedla jsem dnes jen suchy rohlík a hned to slo ven a to stejne i s piskoty…Dny pred tim jsem normalne jedla to co i pritel a jemu nic neni. Jsem prakticky jen doma, takze nevim kde bych neco chytla. Myslite, ze je to na doktorka? Ja mam uplne hrůzu z toho ted nekam jit, ze to proste nevydrzim. Tak jestli jste treba nekdo tuhle situaci nezažil, treba to je jen viróza a cesta by byla zbytecna.. Dekuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9733
24.10.24 19:13

Teď řádí střevní chřipky jako černá ruka. Imodium 2 kapsle po 6 hodinách, Tasectan kapsle 4× denně, Smecta několikrát denně. Ale prakticky se s tím nedá víc nic moc dělat. Hlavně pít, ať neskončíte na infuzích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11808
24.10.24 19:14

Do lékárny pro smectu nebo živočišné uhlí…hodně pít..můžeš zkusit i černý čaj nebo rýžový odvar…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
24.10.24 19:29

@Vladusxx Černé uhlí bohužel s průjmem nic neudělá, pokud není na vrub nějakých toxinů ve střevě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kralovnal
25.10.24 05:25

Tohle už vypadá vážněji, pokud průjem trvá tak dlouho a nic nezabírá, určitě bych navštívila lékaře, i když je to nepříjemné. Může to být střevní infekce nebo něco vážnějšího, co vyžaduje léčbu. Pokud se ti nechce nikam jít kvůli stavům, zavolej aspoň na pohotovost a prober to s nimi, mohou ti poradit, jak postupovat nebo si tě přímo pozvat.

• Citovat
  • Upravit
Bensova
29.10.24 22:14

Hele, to vypadá na pěknou potvoru 🤦‍♀️ Radši napiš doktorovi nebo tam zavolej, když už to trvá tak dlouho.📞

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex