Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, naše malá měla průjem cca 5 dnů, předtím i zvracela… My to potom chytli od ní. Hodně teď řádí střevní viróza. Na doporučení dr. jsme koupili nutrilon low lactose, neboť normální nutrilon jí průjem spouštěl… Nám tady ten fakt pomohl a zlepšilo se to. Tak ho vyzkoušej nebo zavolej dr. a zeptej se jí, zda doporučí něco jiného.
Jeste je pry fajn mkrvovo-ryzovy odvar od Hippu - primo na prujmy u miminek, prodava se v lekarnach.
http://www.lekarna.cz/…200mlcz2300/
Zdravím maminky
, celý víkend jsem ležela v posteli se střevní chřipkou tedy asi.. Zvracela jsem, měla jsem průjem a bolel mne celý člověk, ale obešlo se bez teploty. Celý víkend se o syna staral přítel a malý spinkal v jiném pokoji aby něco nechytl. Ale už od pondělí moc nechce jíst s těží vypije 150ml a to byl zvyklý na 180ml k tomu se nám přidal průjem má ho už od pondělí to nebylo tak hrozné plínku měl pokakanou jen 5×, ale včera snad 8× buď byl řádně posr… nebo jen tak uprdnuto a stolice byla velice řídká a v tom kousky čehosi co mi připomínalo jako by snědl slunečnicové vyloupané semínka ( přes den nic jiného než UM neměl ani příkrm jsem raději nedávala ) Dnes byl pokakaný jen ráno, ale nechuť k jídlu přetrvává. Může to být střevní chřipka nebo střevní potíže, které mohl chytit ode mne přes víkend nebo to může být k zoubkům? Mimochodem ještě žádné v 8. m nemáme.