Průjem u čtyřleté

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1211
29.3.13 09:22

prujem u čtyřleté

Maminky, ráno se malá vzbudila a měla v pyžámku uprclé… 8o tak jsem jí umyla dala čisté a za čtvrt hodky zas uprclý flek řidký, opakovala jsem, dala jí neslazený čaj a piškotky, poté prujem větší, bříško jí nebolí, teplotka jen mírně zvýšená jen ale ráno, ted v pohodě. Je to jen nijaká střevní viroza? leží a říká že je slaboučká, jinak nic. mám jí něco dát myslím uhlí nebo něco na prujem? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3905
29.3.13 09:39

Holkam zhruba od roku davam zavarene boruvky a horkou cokoladu a vzdy zabere hned :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
29.3.13 09:43

Teď řádí střevní chřipky… Na průjem piškoty rozhodně NE!
A vůbec nic sladkého.
Dej Enterol a nasaď klasickou dietu na průjem (rýže, dušená mrkev, starý rohlík, rýžový chlebíček, nastrouhané jablko bez slupky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.3.13 09:44

Mrkev s rýží.. u nás funguje velmi rychle.. a probiotika.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
29.3.13 09:54

@gabki Nevím, jestli může Endiaron? :think: Ale zkus Kulíška, ten vždycky té naší cácorce pomohl :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
29.3.13 10:01

Syn měl minulý týden to samé, nasaď Enterol, probiotika a dietu( piškoty ne, jsou sladké ). Dávala jsem rozvařenou rýži s mrkví, suchý rohlík a jemně nastrouhané jablko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
29.3.13 10:03

Bych dala akorát dietu a šoupla jí k pohádkám v rychlestahovacím oblečení :) Nebo třeba na kaťátka nalepila slipovku. Léky bych řešila až kdyby se to do zítra nezlepšilo, pokud pije a nesvíjí se v křečích, nač se něčím ládovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
29.3.13 10:12

Našla jsem ještě plenky :oops: vel.4 tak jsem jí dala už pátou protože nemíním furt převlíkat, a vzala to v pohodě. Dík za rady piškoty už nedávat!!!jejda to jsem nevěděla, myslela jsem že je to suché tak že muže…děkuji vám za rady, odpol. pojedu do lékarny na ten Enterol.to jsou nijaké kapky nebo léky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
29.3.13 10:30

Mela jsem dneska s mladetem uplne stejny probuzeni :mrgreen: davam kuliska…caj..piskoty davam taky..a rohliky…teply jidlo je ideal kureci vyvar s mrkvi a ryzou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
@Denpry píše:
@gabki Nevím, jestli může Endiaron? :think: Ale zkus Kulíška, ten vždycky té naší cácorce pomohl :pankac:

endiaron je od 40 kg telesne vahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
@Denpry píše:
@gabki Nevím, jestli může Endiaron? :think: Ale zkus Kulíška, ten vždycky té naší cácorce pomohl :pankac:
Endiaron NE! Ten je pro dospělý! Enterol je pro děti!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22001
29.3.13 12:49
@gabki píše:
Maminky, ráno se malá vzbudila a měla v pyžámku uprclé… 8o tak jsem jí umyla dala čisté a za čtvrt hodky zas uprclý flek řidký, opakovala jsem, dala jí neslazený čaj a piškotky, poté prujem větší, bříško jí nebolí, teplotka jen mírně zvýšená jen ale ráno, ted v pohodě. Je to jen nijaká střevní viroza? leží a říká že je slaboučká, jinak nic. mám jí něco dát myslím uhlí nebo něco na prujem? dekuji

Pokud měla průjem jednou, dvakrát, tak do ní žádný Enterol ani nic podobného necpi - s tím je dost času, kdyby se to zhoršovalo.

Nasaď probiotika (třeba Lacidofil) a můžeš klidně zdvojnásobit dávku, tím ničemu neublížíš. Vynechat mléčné výrobky a klasickou dietku na průjem (rýže, vařená mrkev, apod.). A samozřejmě hodně pít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
29.3.13 13:47

Dělala jsem na obed rýži s mrkví, pije čaj neslazený a na odpoledne má koupený polystyrén ;) takové ty rýžové a banán…na večeri jí dam suchý rohlík. s pitím nemá problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
29.3.13 13:49

Jinak je při chuti pojedla by vše…co ted nesmí…takže jde o duslednost i když se mi jeví normálně, nic jí nenabídnu. máme 1.prujem-4roky!!!asi ze školky nijaký bordýlek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
29.3.13 14:37

@lumáťa @mikitaa Já psala, že nevím, jestli je pro děti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí