Průjem u šesté nemoci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
103
15.9.22 12:07

Průjem u šesté nemoci

Ahoj holky, náš syn, zítra 13 měsíců od neděle horeckuje 38 až 39,6 to bylo maximum. Dneska už jen zvýšená teplota plus nějaká vyrážka.
Byli jsme u doktorky včera, dělala crp 11, moč v pořádku. Dneska jsme byli taky jelikož se lehce osypal. Říkala že buď 6 nemoc nebo možná vyrážka z virózy. Máme do toho dost šílený průjem. Malý moc nechce jíst, pije taky málo, musím ho nutit a to je normálně hrozny jedlík. Je i spavy a unavený ale to přisuzují horečkám.
Máme v puse i moucnivku už víc jak 14 dnů, a ne a ne se zbavit. Taky nám rostou špičáky.

Může být průjem k 6 nemoci? Nebo je to shoda víc věcí? Průjem k zubům nebo moucnivce plus 6 nemoc?

Už jsem celkem zoufalá, doktorka je dost laxní, a je to naše první tak chápete ne :mrgreen:

Díky 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5896
15.9.22 12:08

Ano, k 6. nemoci měla malá i průjem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
15.9.22 12:08

Může, obě holky měly plus ta starší u páté i zvracení. Pevné nervy a ať jste brzo fit. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
15.9.22 12:11

Syn měl taky průjem u šesté nemoci. I proto jsem nejdřív myslela, že to jsou zuby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
15.9.22 12:11

@Markéta188 @Myšák24
Díky já právě vůbec nevím a doktorka říkala že ji ten průjem k té 6 nemoci nesedí :nevim:
Tak uvidíme zítra co z toho vyleze..

Taky byli vaše děti tak podráždění a uplakaní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
15.9.22 14:25

Ano, dcera měla v půl roce 6.nemoc a měla šílený průjem. Nejdřív dr. dělala výtěr, protože se bála rotavirů nebo salmonely. Nakonec po 3 dnech horeček vyrážka a bylo po nemoci. Zatím to bylo to nejhorší, co nás s mladší potkalo a to měla už i angínu atd. Ale u šesté nemoci měla celé 3 dny 40°C horečky, co nešly srazit, nejedla, nechtěla pít, jen plakala nebo spala a právě ten šílený průjem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
15.9.22 14:40

@Karolina0311 jejda v 6 měsících to muselo být šílené!! Hlavně jak se malá z toho dostala v pohodě :) děkuji za odpověď, malý dneska už bez teploty, max 37,1 ale myslím že to má z toho jak začal lítat :) ikdyz je ještě dost unavený tak lítat musí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5896
15.9.22 15:04

Taky měla dcera v půl roce. 40 horečky byly fakt děsný, ale ona to teda zvládla statečně. Až na to, že hodně spala, tak byla úplně v pohodě. Za to já jsem šílela.
Naštěstí po 3 dnech bylo po všem, až na ten průjem, ten byl cca týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí