Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, prosím o rady, názory, připomínky, tipy… Nevím, na kterou školku v Brně na Vinohradech dát dítě. Přistěhovala jsem se za manželem, takže o místních školkách ani učitelkách nic nevím a ani tady neznám nikoho s dětmi, kdo by mi poskytl nějaké informace. Zatím nás přijali na Prušáneckou, ředitelka tlačí, ať podepíšeme, že nastoupíme a uvolníme přihlášku z ostatních školek. Čekám ještě na vyjádření z Velkopavlovické, tam máme také prý velkou šanci (syn má 4 roky…) Kterou si ale vybrat? Děkuju!
Ahoj, my chodíme na Bořetickou, již 3 rokem a rozhodně Ti doporučuji Velkopavlovickou!! Pár kamarádek už mělo prcky na Prušánecké a občas jsem slyšela, že to nebylo vždy na 100% - což chápu, že není nikde…ale někdy ty příběhy člověka až překvapily…vše je ale o lidech, to víme všichni! člověk si to musí sám vyzkoušet aby mohl soudit…takže nechci pomlouvat, ale kdyby se měla já rozhodovat, tak jdeme na Velkopavlovickou…přeji Ti ať je prcek v pohodě a kdyby to nešlo, můžete kdykoliv příští rok školku změnit… ![]()
Děkuji moc, jsem vděčná za jakoukoli informaci:-) a taky díky za rychlou reakci.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.